Idols-tähti Carrie Underwood avautuu äärimmäisestä dieetistään – söi vain 800 kaloria päivässä

Vuoden 2005 American Idol -kilpailusta tunnetuksi tullut kantritähti Carrie Underwood, 36, paljasti Women’s Health -lehdelle karun laihdutustarinansa. Hän kertoi ajautuneensa vuosia sitten äärimmäiselle dieetille luettuaan keskustelupalstalta ikävän kommentin: ”Carrie on lihonut”.

Underwood sanoo haastattelussa syöneensä epäterveellisesti ja voineensa sen vuoksi huonosti.

– Olin väsynyt ja ostin jatkuvasti isompia vaatteita. Tiesin, että voisin kohdella itseäni paremmin ja annoin vihaajieni motivoida minua.

Underwood voitti Idols-kilpailun ja lähti muiden kilpailijoiden kanssa kiertueelle. Samoihin aikoihin hän alkoi tarkkailla syömistään ja laskea kaloreita. Aluksi se tuntui olevan hyvä asia.

– Nukuin paremmin ja minulla oli enemmän energiaa uuvuttavasta aikataulustamme selviytymiseen.

Pian tarkkailusta muodostui kuitenkin pakkomielle. Underwood innostui nopeasta muutoksesta ja päätti lisätä liikuntaa ja vähentää syömistään entisestään. Oli päiviä, jolloin hän söi vain 800 kaloria.

Lopulta niukan ruokavalion noudattaminen kävi lähes mahdottomaksi ja ankarien dieettikausien jälkeen Underwood alkoi lähes aina ahmimaan.

– Kehoni huusi tarvitsevansa lisää kaloreita ja hiilihydraatteja, hän kuvailee.

Nykyään Underwood elää terveellisesti ja noudattaa huolellisesti rakennettua ruokavaliota. Kahden lapsen äiti pitää edelleen kirjaa ravintoarvoista, mutta sallii itselleen myös satunnaisen herkuttelun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!