Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi kertoo tänään julkaistussa Iholla-jaksossa yrityksensä erinomaisesta taloustilanteesta. Sara paljastaa myös katsojille, mitkä ovat ne kuukaudet, joiden aikana hän tekee suurinta tiliä.

– Isoimmat kuukaudet, mitä meillä on, on loka- ja marraskuu. Ja toki joulukuu on myös tosi hyvä, hän sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Jos kuva ei näy selaimellasi, katso se klikkaamalla tästä.

Iholla-ohjelma on kuvattu vuoden 2020 jälkimmäisen puoliskon aikana, ja Sara paljastaakin ohjelmassa tienanneensa yhden kuukauden aikana varsin sievoisen summan yhteistyökuvioidensa myötä.

– Tässä on ollut isoja tapahtumia, isoja, hienoja kamppiksia, mitä oon päässyt tekemään. Niin mä laskin nyt, että 35 tonnia, mitä mä pystyn laskuttamaan mun firmalle, hän iloitsee.

Sara kuitenkin painottaa, että kyseinen 35 000 euroa ei näy suoraan hänen omassa palkkakuitissaan, vaan kyseisestä summasta vähennetään vielä erinäiset kulut ja se siirtyy Saran yrityksen tilille. Hän muistuttaa myös, että kyseessä on todellakin ollut varsin erityislaatuinen kuukausi.

– Tää ei todellakaan ole sellainen summa, mitä mä teen aina, Sara toteaa.

– Mutta hieno kuukausi, vaikka se ei ole vielä edes päättynyt, hän summaa.

Samalla Sara katselee menneitä yhteistyökuvioitaan, joita on pitkä liuta. Hän kiittelee myös vieressään istuvaa Alisa-siskoaan, joka toimii hänen assistenttinaan.

Sosiaalisen median avulla itsensä elättävän Saran yritys Semihima Oy teki viime vuonna ensimmäisellä tilikaudellaan 123 000 euron voiton. Yrityksen liikevaihto oli 215 000 euroa, ja henkilöstökulut 54 000 euroa. Sara palkkasi Alisa-siskonsa yritykseensä kesän 2020 lopussa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Iholla-sarjan kolme uutta jaksoa julkaistiin tänään Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

50 000 euron veromaksut yllättivät Sara Siepin heti aamusta – ”Anteeksi mitä?!”

Sara Sieppi avautuu ongelmistaan Iholla-sarjassa: ”Ihan kyyneleet silmissä, kun v*tuttaa niin paljon”