Somevaikuttaja Sara Sieppi tähdittää Discovery+-kanavan uutta Iholla-kautta, jonka ensimmäiset kolme jaksoa julkaistaan keskiviikkona 13. tammikuuta. Sarjan avausjaksossa Sara kuvaa elämäänsä muuttorumban keskellä. Hän on vastikään muuttanut ensimmäiseen omaan asuntoonsa.

– Täällä asuu minä ja mun puhelin, kaunotar kertoo kameralle.

Persoonallisesta sisutustyylistään tunnettu Sara haluaisi sisustaa asuntonsa mahdollisimman nopeasti valmiiksi, mutta se ei ole yhtä helppoa kuin hän ajatteli. Hommaa hankaloittaa muun muassa se, että kellarikomerossa on edelleen jonkun toisen tavaroita.

Kuva: TV5

Muuttaminen yksin ei myöskään ole helppoa. Sara huomaa, että pöydän kääntäminen jättää hänen lattiaansa ikäviä jälkiä.

– Melkein tulee itku. Ihan kyyneleet silmissä, kun v*tuttaa niin paljon, hän myöntää kameralle ja toteaa olevansa väsynyt muuttamiseen.

Sara osaa kuitenkin suhtautua vastoinkäymisiin lopulta huumorilla. Hän kertoo viestittäneensä ongelmista isälleen, joka oli valmiina tukemaan.

– Tämä on tässä yksinasumisessa huono puoli. Ei ole tyyppiä, jonka kanssa nostaa pöytää ylös. Kyllä mulla on surullinen elämä, Sara nauraa.

Saran lisäksi Iholla-sarjassa seurataan Martina Aitolehden, Tuure Boeliuksen ja Leo Stillmanin elämää. Sarjan kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan Discovery+-kanavalla keskiviikkona 13. tammikuuta. Kaksi jaksoa näytetään TV5-kanavalla samana päivänä klo 20.00.

Lue myös:

IL: Sara Sieppi ikävöi matkustamista – paljasti itselleen tekemänsä uudenvuodenlupauksen

Martina Aitolehden matkustelua kritisoidaan somessa rajusti: ”Äärettömän typerää ja itsekästä”

Seiska: Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin riitaisa joulu päättyi kinasteluun karaokessa – Stefan haukkui Sofian pystyyn