Suomalaisten suosikkilaulaja Antti Tuisku puhuu tärkeästä aiheesta omalla Instagram-tilillään.

Tuisku kertoi hiljattain Instagramin Stories-osiossa joutuneensa yhdessä valmentajansa Krista Pärmäkosken kanssa kiusaamisen kohteeksi. Pärmäkoski oli vastaanottanut tuntemattomalta lähettäjältä kirjeen, jossa sekä häntä että Tuiskua haukuttiin inhottavasti.

– Hei, nyt on ollut paljon puhetta näistä kiusaamisen vastaisista asioista, Tuisku pohjustaa Stories-videollaan.

– Haluttaisiin Pärmäkosken Kristan kanssa nostaa sellainen juttu esille, vaikka tämä nyt tässä kohtaa vähän naurattaa meitä, koska me ollaan totuttu kaikennäköiseen fanipostiin ja meihin julkisuudessa työskenteleviin ihmisiin reagoidaan mitä ihmeellisimmillä tavoilla, joskin se ei ole koskaan sen hyväksyttävämpää, mies sanoo.

Seuraavassa Stories-kuvassaan Tuisku esittelee kirjettä, jonka joku oli lähettänyt Pärmäkoskelle.

– Hei Krista, en enää peukuta sinulle, koska ihannoit pikkutytön äänellä laulavaa, leuhkaa homoa Antti Tuiskua, kirjeessä kirjoitetaan.

Kuvakaappaus Antti Tuiskun Instagramista

– Eihän sitä ruikkua ole edes armeijaan huolittu ja rinnastaa itsensä Jeesukseksi. Jos sulla onkin rakkaussuhde sen homon kanssa.

Lopussa kirjeen kirjoittaja arvostelee rajusti Pärmäkosken hiihtotaitoja.

– Huono selitys, että ruotsalaiset sua sumputti. Ovathan he paljon parempia hiihtäjiä kuin sinä.

Tuisku jatkaa Stories-postaustaan kertomalla tunteistaan, joita vihaposti hänessä herätti.

– No siis… Minua nauratti aivan hirveästi kun minä näin tuon viestin, hän toteaa.

Mies kertoo pohtineensa asiaa kuitenkin myös toisesta näkökulmasta.

– Mutta jos tätä asiaa tarkastelee sillä lailla tosissaan… Itsehän olen oppinut, tai yrittänyt opetella elämään elämää niin, että laittaisi vain tuollaiset idioottimaiset asiat toisesta sisään ja toisesta ulos, ja siinä omasta mmielestäni olen aika hyvin onnistunutkin.

– Mutta sitten kun ajatellaan tätä niin, että aikuiset keskittyy siihen, että miten nuoret ja lapset esimerkiksi kohtelevat toisiaan, niin kyllä se lähtee se esimerkki sieltä aikuisista, Tuisku painottaa.

Kirjeen kirjoittaja on Tuiskun mukaan hyvin todennäköisesti jo aikuinen ihminen, jonka pitäisi ymmärtää, kuinka muita ihmisiä kohdellaan.

– Jos ajatukset ja käyttäytyminen ovat tuota luokkaa, niin miten voi oletta ja odottaa, että nuoret osaisivat käyttäytyä toisiaan kohtaan, Tuisku pohtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Yle: Antti Tuisku korvaa Krista Siegfridsin UMK-juontajana – ei poissulje Euroviisuissa edustamista

Antti Tuiskun voimakas kannanotto tärkeän asian puolesta – ”En ole tässä asiassa esimerkillisin tapaus”