Tunnettu mediapersoona ja kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola joutui eilen sunnuntaina (8.1.) kolariin. Ketola kertoo dramaattisista tapahtumista oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Ketolan mukaan tuntematon naishenkilö oli ajanut omalla autollaan Ketolan auton kylkeen. Tarkempia tietoja auto-onnettomuudesta Ketola ei Instagramissa paljasta.

Sen Ketola kuitenkin myöntää, että hänen oli vaikea pysyä ikävässä tilanteessa rauhallisena. Niinpä hän käyttäytyi melko epäkohteliaasti kolaroijaa kohtaan.

– Hän tuli sieltä vähän paniikissa kysymään, että onko kaikki okei ja muuta, Ketola kuvailee Instagramiin kuvaamassaan videossa.

– Minua vitutti se niin paljon, että hän ajoi sitä autoani päin, että olin näin: ”nyt annat puhelinnumerosi ja otan tästä pari kuvaa, ja sen jälkeen ajat autosi vittuun, että pääsen himaan”, hän lisää rehellisenä.

Myöhemmin samana päivänä Ketola alkoi katumaan käytöstään.

– Heti kun lähdin siitä tajusin, että tavallaan suhtautumiseni siihen asiaan oli maailman huonoin, Ketola huokaisee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ketola lähettikin naiselta saamaansa numeroon viestin, jossa hän pyytää kolaroijalta anteeksi.

– Anteeksi huono käytökseni. Vitutti. Vahinkoja sattuu, onneksi ei käynyt kuinkaan, Ketolan lähettämässä viestissä lukee.

Valitettavasti Ketolan viestiin ei kuitenkaan ole toistaiseksi vastattu mitään.

– Eli minä en ilmeisesti saanut anteeksi, hän harmittelee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Oho! Iida Ketola paljasti iloisen perheuutisen urheilijarakkaansa kanssa

Taksikuskin raiskaamaksi joutunut Iida Ketola avautuu kokemastaan – oikeudenkäynnit vihdoin ohi: ”Nyt elän sitä aika, mitä olen odottanut”