Tosi-tv-ohjelmista tuttu kampaamoalan yrittäjä Iida Ketola joutui vuonna 2019 kohtaamaan järkyttävän tragedian, kun tuntematon taksikuski raiskasi hänet kesken kotimatkan. Iida kertoo nyt, että tapaus on käsitelty täysin hänen osaltaan oikeudessa.

– Hovioikeudenkäynti osaltani ohi ja vähän kyllä läikähtelee, että nyt elän sitä aikaa, mitä olen odottanut. Eli sitä kun tää koko käsittelyprosessi on menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Sen kunniaksi ensi yönä kunnon yöunet, Iida Ketola kirjoittaa Instagramin Stories-osioon.

Avautui tapahtuneesta tv:ssä

Ketola avautui traagisista tapahtumista TV5-kanavalla esitettävässä Ratkaisematon tapaus Suomi -ohjelmassa.

Ohjelmassa Ketola kertoo juhlineensa crossfit-porukkansa kanssa pikkujouluja Helsingin yössä, minkä jälkeen hän astui taksiin ja pyysi kuskia viemään hänet kotiosoitteeseensa. Pikkujouluja ennen Ketola oli osallistunut edesmenneen ystävänsä muistotilaisuuteen yhdessä silloisen aviomiehensä, mediapersoona Renne Korppilan kanssa.

Pian Ketola huomasi, että taksikuski ajoi kovaa vauhtia väärään suuntaan. Kuski ei puhunut sanaakaan, mutta alkoi koskettelemaan Ketolan jalkoja. 

Taksikuski vei Ketolan omalle kotipihalleen ja pyysi naista luokseen. Kun Ketola ei suostunut, lähti kuski ajamaan muualle ja pysähtyi lopulta metsätielle.

Taksikuski raiskasi Ketolan auton sisällä. 

– Muistan, kun aktin aikaan katsoin ikkunasta ja näin vain puita. Keskityin vaan katsomaan niiden puiden latvoja, Ketola muistelee itkien ohjelmassa.

Ketola meni tilanteessa shokkitilaan.

– Minulla oli koko ajan sellainen olo, että jos minä täältä hengissä selviän, ja joskus pääsen tästä pois, niin minun pitää soittaa poliisille, hän sanoo.

Nyt tapaus on selvitetty, ja 43-vuotias taksinkuljettaja tuomittiin Helsingin käräjäoikudessa vankeuteen kuudeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi useista seksuaali- ja päihderikoksista.

Lue myös:

Iida Ketola paljasti seurustelevansa – kertoo syyn, miksi rakastaa uutta kumppaniaan!

Iida Ketola paljastaa koko Suomelle Onlyfans-tilaajiensa oudot pyynnöt – ”Hän maksoi minulle viisikymppiä siitä, että…”