Yrittäjä ja mediapersoona Iida Ketola julkaisi äitienpäivänä (9.5.) oman Instagram-tilinsä Stories-osioon hyvin avoimen postauksen, jossa hän muistelee viime kesänä kuollutta isoäitiään.

– Minä näytän siltä kuin minulla olisi joku vuosisadan darra, mutta minä vaan vedin äsken ihan järjettömät huutoitkut kun minulla tuli niin ikävä mammaa, Ketola aloittaa videopostauksensa.

Ketola kertoo herkistyneenä, että hänen isoäitinsä kuoli viime kesänä noin 90 vuoden iässä. Kuolema oli Ketolalle pysäyttävä hetki ja toimi ikään kuin lähtölaukauksena suurille muutoksille hänen omassa elämässään.

– Se oli tavallaan tosi luonnollista, et hän kuolee, mutta kyllä se on jotenkin todella isossa osassa siinä, että minkä takia minä haluan nyt muuttaa minun elämääni, nainen painottaa.

Isoäitinsä kuoleman jälkeen on Ketola pohtinut aiempaa syvemmin hänen ”mammansa” aikoinaan lausumia sanoja.

– Mamma sanoi aina, että: ”muista elää ja nähdä ja kokea ja tehdä nyt niitä asioita mitä sinä haluat tehdä. Sinulla on toimiva kroppa ja jaksamista ja kaikkea, että ei pidä odottaa johonkin, johonkin…” Ketola kuvaa.

– Niin nyt minä sitten teen niin, hän summaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Iida Ketolan Instagramista

Ketola ilmoitti hiljattain Instagramissa eroavansa viiden avioliittovuoden jälkeen puolisostaan Renne Korppilasta. Noin viikko erouutisen jälkeen paljasti Ketola ostaneensa uuden kodin itselleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Renne Korppilasta eroava Iida Ketola osti jo oman kodin: ”Mun ikioma!”

Renne Korppila ja Iida Ketola eroavat: ”On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata, kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkeneet niin eri suuntiin”

Iida Ketola kommentoi rajusti Archie Cruzin julkaisemaa eroottista kuvaa: ”Oikeesti ihan v**un noloa!”