Julkkispariskunta Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila ovat päättäneet erota. He ilmoittivat asiasta Instagramissa lauantaina.

Molemmat ovat kirjoittaneet omat eropäivityksensä.

– Tänään on meidän viides ja viimeinen hääpäivä. Haetaan virallista eroa nyt, kun ollaan saatu kerrottua kaikille ystäville ja läheisille face-to-face, ettei tarvi sitten läheisten lukea lehdistä. Lol. Oltiin vuosia hyvä match, kunnes ei enää oltu. On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkenu niin eri suuntiin, niin kovalla paineella, ettei siinä oo voinu ku valmistautua irtipäästämiseen, Iida kirjoittaa ja jatkaa:

– On jopa koomista kuinka paljon sitä eroa on vuosien aikana pelännyt, ja nyt kun se tapahtui, on vaan tosi levollinen ja odottava fiilis tulevasta! Mun elämä on muuttunut ja tulee muuttumaan (ISOI JUTTUI TULOS!!!!!) niin paljon, et tähän yks avioero on paitsi välttämättömyys, myös vahvasti uuden alku. Rohkeita, omannäköisiä askeleita meille molemmille! Soitellaan mut eri

Renne kertoo, että yksi luku hänen elämässään on tullut päätökseen.

– Minä ja Iida haemme avioeroa. Mutta älkää surko tai säälikö, tämä on hyvä asia, joka tapahtuu yhteisymmärryksessä. Kuljimme hienon matkan. Siihen mahtui paljon ikimuistoisen upeita kokemuksia ja kasvua. Ja lopulta myös kasvaminen erilleen. Sen hyväksyminen oli lopulta helpotus. Nyt jatkamme eri suuntiin. Uskon että me molemmat löydämme uuden onnen. Ja mikään ei muuta sitä että olet yksi elämänmatkani tärkeimmistä ihmisistä.

Lue myös:

Iida Ketola kommentoi rajusti Archie Cruzin julkaisemaa eroottista kuvaa: ”Oikeesti ihan v**un noloa!”

Iida Ketolan shokkipaljastus – väittää Aki Mannisen vähätelleen seksuaalista ahdistelua

Maria Veitolan julkaisemat Kardashian-kuvat eivät huvita Iida Ketolaa – älähti somessa: ”Itsensä nostamista muita tallomalla?”