Mediapersoona Iida Ketola, 33, on jättänyt tarjouksen uudesta asunnosta muuttaakseen yhteen ammattilaisvapaaottelija Janne Elonen-Kulmalan kanssa.

Tämän seurauksena hän muuttaa mahdollisesti pois rakkaalta maataloltaan. Iida kuitenkin painotti seuraajilleen, että kaikki on vielä vaiheessa, jonka vuoksi ei pidä innostua liikaa.

Iida on hankkinut lukuisia kotieläimiä ja hän turhautui ihmisten kysymyksistä, joissa pohdittiin miten hänen kotieläintensä käy.

Iidalla omistaa muun muassa monta lammasta sekä kanoja.

Nyt mun sietokyky on sit tullut täyteen kysymyksestä ”muuttaako lemmikit myös” KOSKA MITÄ HELEEEE oikeesti, Iida avautuu turhautuneena.

Iida vaikutti turhautuneelta ja vihaiselta.

– Jos mä sun mielestä vaikutan ihmiseltä joka heittää lemmikkinsä järveen, kun haluaa muuttaa puolisonsa kanssa yhteen niin poistu, niin poistu mun somesta. Et oo ansainnut nähdä näiden söpönaamojen hassuturpia enää ikinä, Iida kirjoittaa.

Iida on maatalossa viettänyt paljon aikaa eläinten kanssa ja nykyään ne ovat hänelle kuin perheenjäseniä. Niinpä kaunottaren sanavalinta ”me muutamme” viittasi ihmisten lisäksi kaikkiin eläimiin.

Iida paljastaa, että hänen Janne-rakkaansa on haaveillut nykyisten eläinten lisäksi possuista. Iida on kuitenkin joutunut toimimaan tässä asiassa jarruna, sillä jo nykyisiin eläimiin menee paljon rahaa.

– Tuntuu oudolta, että minä olen tässä se järjen ääni, joka yrittää selittää että ”YMMÄRRÄTKÖ KUINKA PALJON MEILLÄ (tai siis minulla) MENEE NYT RAHAA ELÄIMIIN JA POSSUT SYÖ IHAN HIRVEESTI”, Iida kirjoittaa tarinassaan.

Tätä menoa Iidan ja Jannen yhteisellä tilalla voidaan kuvata seuraava Farmi-ohjelma.