Kultamekkonsa kanssa vuonna 2022 julkisuuteen noussut Iida Vainio, 20, on nuoresta iästään huolimatta käynyt läpi jo monet kohut.

Kuluneiden kuukausien aikana vaalea kaunotar on ollut on off -suhteessa rokkari Archie Cruzin kanssa ja pariskunnan matkaa ollaan seurattu lähes kaikkien iltapäivälehtien palstoilta.

Vuoristorataa kulkeva suhde on tällä hetkellä harmonisessa tilassa ja kaksikko vaikuttaisi selättäneen suurimmat ongelmat, vaikka pari viikkoa sitten Iida totesi ettei hän ole enää missään tekemisissä Archien kanssa.

Iida etsii tällä hetkellä itselleen keikkatöitä, kuten juontohommia. Hän kuvasi mainosvideon someen.

– Moikka, mä oon Iida Vainio. Tutummin kultamekko-Iida. Ja mä teen tällä hetkellä markkinointia sekä housti ja juontohommia. Jos sä tarviit esim. sun yritykseen tai pikkujouluihin sun muihin houstii tai juontajaa niin laita hei tähän sähköpostiin mulle viestiä niin mietitään, mitä tehdään yhdessä, Iida kertoo mainosvideolla.

Iidalla on ollut rahavaikeuksia

Iida tienasi vuonna 2022 noin 12 tuhnatta euroa ja hän sai veronpalautuksia 124 euroa.

Seiska kertoi pari viikkoa sitten Iidan olevan ulosoton asiakas ja hänellä on lipsahtanut ulosottoon 2 523,50 euroa. Lehden mukaan myös Kymenlaakson käräjäoikeudesta kerrottiin Iidalla olevan velkomustuomioita 3696,89 euron edestä.

Iidan ulosottovelat ja käräjäoikeuden yksipuolisten velkomustuomioiden summat muodostavat yhteensä 6 220,39 euroa.