Iltalehti uutisoi, että näyttelijä Kirsi Ylijoki, 50, kertoi eilen maanantaina Facebookissa 23 vuoden avioliittonsa muusikko Eicca Toppisen, 43, kanssa olevan ohi.

– Maailman mullistuessa ihmeellisellä vauhdilla on meidän elämässä ollut hidas ja syvällinen prosessi, jonka myötä olemme viime vuoden lopulla päättäneet erota. Päätös on syntynyt erittäin hyvässä ja lämpimässä yhteisymmärryksessä näiden syvien pohdintojen tuloksena, Ylijoki kirjoitti.

Ylijoki kertoi, että pariskunnalla on ollut ”poikkeuksellisen antoisa, rikas ja rakkaudellinen 23 vuoden avioliitto”, josta he ovat toisilleen suunnattoman kiitollisia.

Viestissä vakuutettiin lopuksi, että yhteiselo tulee jatkumaan ”monilta osin täysin ennallaan”. Kirjoituksen alla oli molempien nimet ja ilmoitus, että he eivät kommentoi asiaa tämän enempää.

Eicca Toppinen on yksi menestysyhtye Apocalyptican perustajajäsenistä. Bändi nousi maailmanmaineeseen vuonna 1996 julkaistuaan selloilla soitetun cover-levyn hevilegenda Metallican hiteistä. Apocalyptican Suomen-keikat keskeytyivät viime viikolla koronavirus-määräysten takia ja korvaavat keikat tapahtuvat vuoden kuluttua.

Kirsi Ylijoki on tunnettu näyttelijä teatterista, televisiosta ja elokuvista. Hänet on nähty mm. seuraavissa tv-sarjoissa: Kotikatu, Syke, Onnela, Keisari Aarnio, Modernit miehet, Roba, Kummeli esittää: Kontio & Parmas.

Kaksikolla on ollut myös yhteinen musiikkiprojekti, kellaribändinä 2010 aloittanut Cherry & the Vipers, jossa Ylijoki lauloi ja Toppinen soitti rumpuja.

Ylijoki ja Toppinen menivät naimisiin vuonna 1997 ja heillä on kaksi poikaa, Ilmari ja Eelis.

Tässä kuvassa pariskunta oli innoissaan menossa katsomaan Teräsleidit elokuvaa 15.1.2020.

Alla olevassa kuvassa Toppinen onnitteli lämpimästi vaimoaan viime kesänä tämän 50-vuotissyntymäpäivänä.

– Juhlimassa ihanan ja upean naiseni 50. (?!?) syntymäpäivää, hän ei oikeasti vanhene koskaan. Olkoon edessä ainakin toiset 50 vuotta!!! Hyvää syntymäpäivää rakas, Toppinen kirjoitti kuvaan.

Lähde: Iltalehti

Kuvat: Instagram