Iltalehden mukaan 30 seksikumppaninsa salakuvaamisesta vuonna 2016 kiinni jäänyt ja seuraavana vuonna tuomittu Axl Smith näyttää muuttaneen nimensä Englannissa, jonne hän muutti pian tuomionsa jälkeen.

Iltalehti bongasi brittiläiseltä luovien ammattilaisten foorumilta Axl Smithiltä erehdyttävästi näyttävän Cas Smithin.

Myös LinkedIn-palvelusta, löytyy Cas Smithin profiili, josta ei voi olla vetämättä johtopäätöksiä entisen tv-juontaja ja nykyisen tiskijukan suuntaan.

Axlin koko nimi on Caro Axel Smith, joten uusi nimi kuulostaa todennäköiseltä valinnalta. Hän palasi uonna 2017 Instagramiin uudella profiililla casmichaelx, jossa siinäkin oli mukana sekoitusta samoista nimistä.

Iltalehti löysi Cas Smithin myös brittiläisestä luovan alan The Dots -verkkoyhteisöstä. Cas Smithin portfoliovideoilla näkyy pätkiä mm. Kasmirin ”Moshaamaan”-musiikkivideolta ja Finnairin järjestämästä Match Made in HEL -muotinäytöksestä sekä videomateriaalia Axlin entiseltä Jook Joint -yhtiöltä.

Alla kyseiset portfoliovideot.

Iltalehden mukaan Smithin Jook Joint yritys ei toimittanut tilinpäätösasiakirjoja Patentti- ja rekisterihallitukselle kehotuksista huolimatta kahteen ja puoleen vuoteen, joten se poistettiin laiminlyönneistä johtuen kaupparekisteristä 6. huhtikuuta.

Smith tuomittiin 2017 helmikuussa 30 salakatselusta, neljästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä 14 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, minkä lisäksi hänet määrättiin maksamaan asianomistajille vahingonkorvauksia kärsimyksestä, tilapäisestä psyykkisestä haitasta, työansionmenetyksistä sekä sairaanhoito- ja muista kuluista noin 100 000 euroa sekä korvaamaan yli 50 000 euroa asianomistajien oikeudenkäyntikuluja.

Iltalehden mukaan Smith ei ollut tammikuuhun 2019 mennessä maksanut kaikkia salakuvausrikostensa uhreille määrättyjä vahingonkorvauksia. Ulosottokaan ei ole saanut perittyä korvauksia, koska Smith asuu ulkomailla.

Lähde: Iltalehti