Suomalaisten suosikkijuontaja Ellen Jokikunnas kertoo adoptioprosessistaan Iltalehden tuoreessa haastattelussa.

Jokikunnas on odottanut puolisonsa Jarin kanssa adoptiolasta jo viiden vuoden ajan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että koronapandemian vuoksi asiassa saattaa kestää vielä kaksikin vuotta.

Hidas prosessi aiheuttaa Jokikunnakselle toisinaan voimakkaita turhautumisen ja kärsimättömyyden tunteita. Silti hän on yllättynyt siitä, kuinka hyvin odotusaika on kokonaisuudessaan sujunut.

– Olen hirveän kärsimätön ihminen melkein kaikessa. Aika on mennyt yllättävän hyvin ja on pystynyt keskittymään myös muuhun, Jokikunnas kuvailee Iltalehdelle.

Liiallinen murehtiminen ei kuulu Jokikunnaksen luonteeseen.

– Asioita, joihin ei voi itse vaikuttaa, on aika turha stressata ja märehtiä turhan pitkälle, hän alleviivaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ellen ja Jari hakevat lasta kansainvälisessä adoptioprosessissa, jossa täytyy vain yrittää hyväksyä odotusaikaa varjostava epätietoisuus.

– Käytännössä ei voi tietää, milloin asiat tapahtuvat. Sellaista ennakkotietoa ei voi saada, Jokikunnas summaa.

Ellen Jokikunnas avioitui myyntijohtajana toimivan Jari-puolisonsa kanssa syyskuussa 2017. Pari on kertonut julkisuudessa avoimesti kärsivänsä tahattomasta lapsettomuudesta. Pari yritti lasta ensin koeputkihedelmöityshoitojen avulla, mutta hoidot eivät tuottaneet tulosta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Ellen Jokikunnaksen suhde kestänyt jo 12 vuotta -julkaisi hauskan kuvasarjan parin vaiheista: ”Elämääni tupsahti outo lahtelainen”

Salkkarit-tähti Sami Uotila paljastaa yksityiskohtia suhteestaan Ellen Jokikunnakseen – muistelee suurta riitaa: ”Olisin vienyt oikeuteen”