Huippusuositusta Salatut elämät -sarjasta suurelle yleisölle tunnetuksi tullut näyttelijä Sami Uotila seurusteli aikoinaan juontaja Ellen Jokikunnaksen kanssa. Nyt Uotila paljastaa Iriz Silander & VIP-vieraat -podcastissa pariskunnan joutuneen kerran varsin erikoiseen riitatilanteeseen.

Uotilan ja Jokikunnaksen välille puhkesi riita keskellä julkista paikkaa.

– Olimme aivan tulta ja tappuraa. Molemmat ovat hirveän vahvatahtoisia ja sen tietää mitä siitä seuraa, Uotila kuvailee podcastissa.

Tapahtuman aikaan Uotila näytteli kesäteatterissa Turussa.

– Onnistuimme riitelemään niin, että melkein huusimme koko matkan, kun kävelimme jokilaivojen läpi, hän tunnustaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Muutaman päivän päästä pari alkoi saamaan yhteydenottoja toimittajilta, jotka olivat saaneet virheellistä tietoa siitä, että Uotila olisi hakannut Jokikunnasta. Jokikunnas oikaisi väitteet välittömästi medialle.

Uotilaa syytökset järkyttivät. Mikäli lehdet olisivat kirjoittaneet perättömien lähteiden perusteella hänen lyöneen naistaan, olisi hän haastanut toimittajat oikeuteen.

– Ylpeästi kannan omat mokani, mutta jos joku panettelee ja kertoo sinusta valheilta ja sen takia maine loataan… Ihan mitä tahansa olisi maksanut, niin olisin vienyt oikeuteen, Uotila alleviivaa.

Nykyään Uotila seurustelee Salkkareista niin ikään tutun kollegansa Kerttu Rissasen kanssa. Pariskunta on pitänyt suhteestaan matalaa profiilia julkisuudessa.

Lue myös:

Sami Uotila ymmärsi erään merkittävän asian ystävänsä hautajaisissa – päätti tehdä radikaalin elämänmuutoksen: ”En meinannut mahtua paitaani”

Kerttu Rissanen poseeraa harvinaisessa yhteiskuvassa Sami-rakkaansa kanssa – kertaa kuluneen vuoden kohokohtia: ”Onnea, kiirettä ja väsymystä”