Vuoden 1996 Miss Suomi, malli, juontaja, somevaikuttaja ja yrittäjä Lola Odusoga on tunnettu lukuisista eri työrooleistaan ja -projekteistaan. Yksi Odusogan työpaikoista on kuitenkin ollut huomattavasti vähemmän esillä kuin naisen useat muut julkiset pestit.

Odusoga paljastaa Iltalehdelle antamassaan haastattelussa, että on jo muutaman kauden ajan ollut mukana Temptation Island Suomi -ohjelman tuotantotiimissä taustatoimittajana.

– Jos olen kertonut, että teen Temppareita, moni on kysynyt, missä jaksossa olet mukana tai että juonnanko yhdessä Sami Kurosen kanssa. No en, vaan näyn nimenä lopputeksteissä, Odusoga kertoo Iltalehdelle nauraen.

– Yleisesti reality-toimittajat kirjoittavat kuvauksissa ylös käytännössä kaiken, ja haastattelevat esiintyjiä jatkuvalla syötöllä. Se on jatkuvaa kirjoittamista, tarkkailemista ja haastattelemista, hän kuvailee.

Reality-toimittajan työ ei Odusogan mukaan lopu edes yöllä.

– Öisin on sama, yön bileitä valvovassa kuvausryhmässä toimittaja kirjoittaa ylös kaiken. Sekä päivä- että yöroolissa ollaan tekemisissä myös ohjaamisen kanssa.

Lue myös:

Lola Odusoga julkaisi bikinikuvan – kritisoi ulkonäkökeskeistä uutisvirtaa: ”Ollaan upeita ja riittäviä monin eri tavoin”

Kiti Kokkonen tarttui Pamela Tolan haasteeseen ja poistui mukavuusalueeltaan – ”Tosi epämiellyttävää”