Edesmenneen tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen isä Jari Lukkarinen kertoo avoimesti tyttärensä kohtaamasta kiusaamisesta Iltalehti Plus -lehden tuoreessa haastattelussa.

27-vuotias Janita Lukkarinen menehtyi pitkälle edenneeseen syöpään viime vuoden marraskuussa Terhokodissa.

Lukkarinen kertoi sairaudestaan alusta asti hyvin rehellisesti omalla Instagram-tilillään kymmenille tuhansille seuraajilleen. Monet Lukkarisen fanit kiittelivät naista siitä, että tämä antoi kasvot syövälle ja näytti, millaista elämä parantumattomasti sairaana todellisuudessa on.

Lukkarinen halusi avoimuudellaan tarjota vertaistukea muille samanlaisessa tilanteessa oleville sekä muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka tärkeää on tutkituttaa oireensa ajoissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kaikki eivät kuitenkaan suhtautuneet Lukkarisen rehellisyyteen kovin myötämielisesti ja nainen sai osakseen myös runsaasti kiusaamista ja häirintää.

– Janitan uskottavuutta sairauden suhteen vietiin. Ihmiset eivät uskoneet hänen olevan oikeasti kuolemansairas, Lukkarisen Jari-isä kertoo Iltalehdelle.

– Oli suoraa haukkumista. Puututtiin ulkonäköön, sanomisiin, tekemisiin… Ihmiset puuttuivat aivan kaikkeen! hän kuvailee.

Jarin mukaan isä ja tytär keskustelivat usein Janitan kohtaamasta kiusaamisesta.

– Kuinka monta kertaa hän itki minulle kiusaamista. Se oli helvetillistä. Se stressitila, missä tyttö eli koko ajan, sairastutti häntä vain enemmän.

– Hän halusi silti jakaa ihmisille tietoa syövän sairastamisesta Instagram-päivityksin, koska se oli hänelle todella sydämen asia, Jari summaa.

Iltalehden artikkelin mukaan Jari antaa lehdelle haastattelun, jotta kukaan ei enää joutuisi kokemaan samaa kuin hänen tyttärensä.

Lähde: Iltalehti Plus

Lue myös:

MTV: Janita Lukkarinen haudattiin – perheen suuri suru: ”Tämä on ollut henkisesti erittäin raskas päivä”

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 27, on kuollut!

Kuolemansairas Janita Lukkarinen julkaisi sydäntäsärkevän kuvan sairaalavuoteelta: ”Kiitos ystäville menneistä vuosista”