Yrittäjä ja televisiopersoona Jethro Rostedt jakoi tiistaina 22. joulukuuta ruokakasseja Turun seudun vähävaraisille. Rostedt sai idean ruokakassien jakoon nähtyään sosiaalisessa mediassa levinneen videon Helsingissä toimivan Hurstin ruoka-avun jonosta, joka oli satojen metrien pituinen.

Iltalehden tietojen mukaan ruokakasseja jaettiin Turussa yhteensä 270 kappaletta, joista Rostedt kustansi 100 itse. Loput kassit tulivat lahjoituksina muilta tahoilta. Ruokakasseja riitti kaikille halukkaille.

– Sadasta kassista se lähti, ja sitten olemme saaneet lahjoituksia, Rostedt kertoi Iltalehdelle.

Rostedt paljasti kassien sisältävän peruselintarvikkeita, kuten munia, leikkeleitä, leipää ja kahvia. Myös jouluherkut, kuten suklaakonvehdit ja piparkakut kuuluivat ruokakassien sisältöön.

Rostedt mainosti ruokakassien jakotapahtumaa muun muassa omalla Facebook-tilillään. Jos upotus ei näy alla, voit katsoa julkaisun myös täältä.

Lue myös:

Jethro Rostedtin ravintolassa mahdollinen altistuminen – avautuu nyt: ”Kirjoitetaan, että ne s***anan yökerhot ja baarit”

Jethro Rostedt täräyttää Toni Niemiselle suoran kysymyksen vauvahuhuihin liittyen – näin ex-mäkikotka vastaa:”On siinä sattunut ja tapahtunut”

Näin kiinteistömaailman Cheekiksi tituleerattu Andrei Koivumäki tienasi Jethro Rostedtiin verrattuna!