Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija Palander saivat sakot Viron viranomaisilta. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Kaksikko sai 200 euron suuruisen sakon yrittäjän velvotteiden täyttämättä jättämisestä. Sakon antoi Tarton maaoikeuden rekisteriosasto.

Palanderit uhkaavat saada maaoikeudelta uudet sakot niin pitkään, kunnes he suostuvat täyttämään velvoitteet.

Asia liittyy Palanderien Koillis-Viron Ontikassa omistaman kartanon tilinpäätöstietojen ja vuosiraporttien esittämiseen. Palandereilta on jäänyt toimittamatta raportit vuosilta 2018–2020.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Palanderit ovat kertoneet julkisuudessa järjestävänsä Ontikassa kesäisin majoitusliiketoimintaa. Viron viranomaisilla ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa Palanderien yritystoiminnasta, sillä pariskunta on laiminlyönyt raportointivelvollisuuksia.

Palanderit ovat saaneet Viron eri viranomaisilta useita huomautuksia ja varoituksia ennen nyt määrättyä sakkoa. Lisäksi paria on varoitettu, että lopulta heidän yrityksensä Virossa suljetaan, jos raporttien ja tilinpäätösten laatiminen ei onnistu.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Riina-Maija Palander palasi takaisin Viron kartanolle – paljastaa hyytävän tositarinan: ”Kartanon kummitus oli suuttunut”

Riina-Maija Palander joutui somekiusaajien kynsiin – avautuu raskaasta tilanteesta: ”Koitan varjella tyttöjäni tältä raadollisuudelta”