Seurapiiritähti Riina-Maija Palander muutti syksyllä miehensä Kalle Palanderin ja pariskunnan lasten kanssa Espanjan lämpöön.

Nyt Riina-Maija on palannut takaisin Viron maaseudulla sijaitsevaan Ontikan kartanoon, jossa perhe asui ennen Espanjaan muuttoaan. Riina-Maija on julkaissut omalle Instagram-tililleen kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo elämästään kartanon emäntänä.

– Kymmenen vuotta sitten päätettiin ostaa tämä mökki. Eipä silloin tiedetty, että koko meidän elämä kääntyisi ylösalaisin ja jouduttaisiin todelliseen elämänhallintaa vaativaan selviytyjät realityyn. Tällä paikalla ei ollut siihen osaa eikä arpaa, mutta kyllä se kaiken näki ja koki, Riina-Maija aloittaa päivityksensä.

– Vaikka olen välillä ollut täysin loppu tän ison tilan hoitoon, olen hyväksynyt sen että mä kuulun tänne. Kohtalo tai ei, niin se vain on.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksessaan Riina-Maija myös paljastaa selkäpiitä karmivan tositarinan ”kartanon kummituksesta”.

– Huimaa on se, että mulla on oma meikkauspöytä ikkunan edessä toisessa kerroksessa, jonka ääressä istun joka aamu ja ilta. Se on mun paikka. Kun olin pois kartanolta, koko pöytä peileineen oli paiskautunut ikkunasta ulos. Kartanon kummitus oli ilmeisesti suuttunut kun olin poissa, nainen kirjoittaa.

Ontika on Riina-Maijan mukaan mystinen paikka.

– Kauneinta mitä tiedän. Kaikkina vuodenaikoina, hän täsmentää.

Riina-Maija ei tällä hetkellä pystyisi kuvittelemaan elämää ilman kartanoa.

– Mä olen osa sitä ja se minua, vaikken aluksi sitä halunnutkaan. Kesti vuosia ennen kuin opin olemaan kartanon emäntä, mutta nyt olen sitä vain ja ainoastaan. Juuri sillä nöyrällä ylpeydellä minkä kartanon omistaminen vaatii. Koska kartano jää kun minusta aika koittaa.

Lue myös:

Nämä kuvat paljastavat mikä on Kalle ja Riina-Maija Palanderin rakkauden tila!

Riina-Maija Palander paljastaa yksityiskohtia elämästään Espanjassa – eräs seikka vaatii pitkiä hermoja: ”Ajaisin itseni hulluuden partaalle”