IL: Kikkaileeko miljoonaveloissa oleva Sedu Koskinen? Järjestää yksityisjuhlat Helsingissä – pääsymaksu maksettava virolaistilille

Tallinnasta hiljattain asunnon hankkinut ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, järjestää itsenäisyyspäivän aaton yksityisbileet Helsingissä. Hän mainostaa luksuskemuja julkisella Facebook-päivityksellä.

– Juhlista tulee unique tapahtuma ja lupaan, että tulen näyttämään miten tehdään kaupungin parhaat bileet, Sedu lupailee päivityksessään.

Ilmoituksen mukaan kyseessä on Zedulin come back -bileet ja ”kaiken tarpeellisen” sisältävän illalliskortin voi lunastaa 200 euron hintaan. Huomiota herättää kuitenkin se, että illalliskortin voi maksaa ainoastaan suoraan virolaiselle pankkitilille.

Koskisella on Suomessa miljoonan euron ulosottovelka, joten maksu virolaiselle tilille herättää kysymyksiä.

– Raha suoritetaan tililleni, sillä se on ainoa yksityinen tilini, joka minulla tällä hetkellä on. Kyse on vastikkeettomasta toiminnasta ja raha menee kulujen kattamiseksi. Kyseessä on siis yksityisjuhlat, ohjelmaa on luvassa 12 tuntia ja yli 10 esiintyjää, Sedu perustelee Iltalehdelle ja tarkentaa vielä, että kyseessä on lahjatili.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus Facebook Seppo Koskinen

Ravintoloitsija avasi syyskuun alussa Viron Tallinnaan, aivan laivaterminaalin kupeeseen Aino ja Onni -ravintolan ja miehellä on kaupungissa vireillä muitakin projekteja.

Lue myös:

Miljoonavelka ja avioero! Sedu Koskinen avautuu Iltalehdelle: ”Ei ole mikään big deal”

IL: Sedu Koskinen avaa ”rakkauden pesän” Tallinnaan – uuden ravintolan avajaiset ovat syyskuun alussa


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.