Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti koki vaikean eron keväällä 2020, kun hänen ja Stefan Thermanin tiet erkanivat kohun saattelemana. Aitolehden ja Thermanin ero oli suuri uutinen Suomessa, ja siitä tehtiin lehtiotsikoita usean viikon ajan.

Yksi laukaiseva tekijä kaksikon erolle oli Thermanin syrjähyppy mediapersoona Sofia Belórfin kanssa. Belórf ja Therman jatkoivat yhteiseloaan, ja Aitolehti sai väistyä ex-miehensä uuden naisen tieltä.

Nyt Aitolehti puhuu erostaan harvinaisen avoimesti Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Aitolehden mukaan hänen ja Thermanin välit ovat tänä päivänä ”ihan ok”, mutta asia on vaatinut kovaa työstämistä.

– Mitä nyt ajattelet erosta? Suhdehan päättyi Sofia Belórfiin, tiedustelee Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman juontaja Susanne Päivärinta Aitolehdeltä.

– Kyllä minä luulen, että suhteemme oli kipuillut jo pitkään ennen kyseistä henkilöä (Sofia Belórf). Mutta ehkä hän oli minulle sellainen piste ii:n päälle, että se oli liikaa, Aitolehti avaa ohjelmassa.

Näin jälkeenpäin Aitolehti katsoo, että on kuluneen vuoden aikana tehnyt valtavan, positiivisen kasvun ihmisenä.

– Paljon olen käynyt kipeitä asioita läpi ja halunnut käsitellä niitä, Aitolehti alleviivaa.

– Ero oli niin kova pala. Minä olin niin rikki, että olin valmis paikkaamaan koko paketin samalla kertaa. Se oli kaikki sen arvoista.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hetkellisesti Aitolehti ehti ajatella, ettei hän selviydy. Mutta nyt hän voi omien sanojensa mukaan paremmin kuin koskaan.

– Aloitin kaiken alusta – siis ihan kaiken. Rajuahan se oli. Mutta jotenkin todella puhdistavaa, että minä oikeasti sain rakentaa kaiken alusta. Sain rakentaa kaiken sellaiseksi kuin minä haluan.

– Kun minä voin hyvin ja saan elää sellaista elämää, joka on minun arvojeni näköistä, niin totta kai se heijastuu minun tyttäriini aika isosti. Olen todella kiitollinen kaikesta, Aitolehti hymyilee.

– Olen myös todella kiitollinen Stefanille kaikista niistä vuosista, ja kaikesta mitä olen häneltä oppinut. Ja Isabellasta ja monesta muustakin asiasta, nainen summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Martina Aitolehti järjesti Stefan Thermanin kanssa tyttärelleen hulppeat yllätyssynttärit – yksi henkilö loisti poissaolollaan

Martina Aitolehti poseeraa pelkkä body yllään – seuraajat hieraisivat silmiään: ”Kaikkeni olen taas antanut”