Radio Aallon aamuohjelmaa juontava Jarkko Valtee ja Helmi-radion iltapäiväjuontaja Ari Hursti ovat saaneet potkut, uutisoi Iltalehti.

Valtee on työskennellyt radio Aallossa jo yhdeksän vuoden ajan, ja juontaa parhaillaan aamuohjelmaa yhdessä Jenni Alexandrovan ja Sami Kurosen kanssa.

Valtee on monille tuttu myös tv:stä, jossa hän on toiminut muun muassa Idols-tuomarina ja Talent Suomen juontajana. Vuonna 2000 Valtee voitti Miss Drag Queen -kilpailun.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hursti puolestaan aloitti talossa vuonna 2013 ja myöntää, että luonnollisesti irtisanominen pysäyttää.

– Arjessa sitä menee töihin ja touhuaa sen kummemmin ajattelematta. Mutta kun tällainen tulee kohdalle, niin kyllä se on sellainen pysähtymisen paikka. Minulla on korkea työmoraali, joten en pelkää tehdä mitään muutakaan työtä, Hursti kertoo Iltalehdelle.

Molemmilla radiojuontajilla on potkuista huolimatta vielä tovi työvelvoitetta jäljellä.

Kuluvalla viikolla myös radiojuontaja Kimmo Sainio kertoi Instagram-tilillään saaneensa yllättäen potkut työstään Hitmix-radiokanavan iltapäivästä. Iltalehden tavoittama Nelonen Median radio-organisaation ohjelmajohtaja René Mäkinen myöntää, että yhtiössä on meneillään muutoksia.

– Kanavien kehitys on meillä jatkuvaa ja siihen liittyy aina myös muutoksia tekijöiden rooleihin. Siitä on kyse nytkin, Mäkinen vastaa Iltalehdelle sähköpostitse.

Hursti markkinoi jo itseään Instagram-tilillään työmarkkinoille.

– Hyviä uutisia! Jos etsit luovaa monitaituria töihin, olen täysin käytettävissä ensi vuoden alusta lähtien, Hursti kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Juontaja Kimmo Sainio sai tylyt potkut radiosta: ”En voi, kun ihmetellä tätä päätöstä”

Oku Luukkanen jättää huippusuositun radio-ohjelmansa – uusi juontaja aloittaa jo tammikuussa!