Radiojuontaja Kimmo Sainio, 41, on irtisanottu työstään Hitmix-radiokanavan iltapäivästä. Sainio kertoo asiasta Instagram-tilillään.

Sainio on työskennellyt vuosia Sanoman radiokanavilla ja kertoo ihmettelevänsä äkillistä irtisanomista.

– Potkut? Oloni on vähintäänkin epäuskoinen kun muutamia viikkoja sitten myönnetty palkankorotus muuttuikin nyt irtisanomiseksi. Miten tässä näin kävi, en tiedä oikein itsekään, Sainio kirjoittaa.

– Kaikki, jotka minut tuntevat, tietää minun työmoraalin. Tiedän, että tässä ei ole mitään henkilökohtaista ja en ole tehnyt mitään väärää. Päinvastoin. Siksi en voi kun ihmetellä tätä päätöstä mikä minulle nyt tuli.

Sainio kirjoittaa olevansa uutisesta samaan aikaan yllättynyt, pettynyt ja toiveikas.

– Yllättynyt siksi, että minulle ei löytynyt paikkaa näin isosta talosta, joka on ollut minulle kuin perhe. Pettynyt siksi, että minun työpanos ei riittänyt vaikka annoin kaikkeni ja vähän ylikin. Toiveikas siksi, että nyt ensimmäistä kertaa näen, onko minulle töitä muualla.

Sainio jatkaa HitMix-kanavan iltapäivälähetyksiä vielä hetken ennen viimeistä lähetystään.

– Vielä ei ole kuitenkaan hyvästien aika, enkä ole pystynyt edes miettimään sinne asti. Sitä ennen bileet jatkuu ja senkin jälkeen jossain muualla!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sainio on juontanut aiemmin Metro FM:n aamua Juha Perälän kanssa. Hän on juontanut aiemmin myös Radio Suomipopin keskipäivää.

Lue myös:

Oku Luukkanen jättää huippusuositun radio-ohjelmansa – uusi juontaja aloittaa jo tammikuussa!

Samuli Edelmann tukee Aku Louhimiehen kanssa työskentelystä kieltäytynyttä Ville Virtasta: ”Ville puhuu rohkeasti tärkeästä asiasta”