Vuosikymmeniä iskelmälaulajana suomalaisia viihdyttänyt Anita Hirvonen, 75, kuvailee Iltalehden haastattelussa itseään yltiöpositiiviseksi ihmiseksi. Vaikka pandemia on hiljentänyt keikkakalenterin on Hirvonen pysynyt virkeänä ja työstänyt uutta musiikkia, eikä kaipuu yleisön eteen ole hiipunut.

– Se on minulle hyvin tärkeää, ja kaipaan yleisön kosketusta, Hirvonen kertoo Iltalehden haastattelussa.

Helmikuussa 76 vuotta täyttävä Hirvonen puhuu haastattelussa avoimesti myös rakkauselämästään ja paljastaa, että hänellä on asian suhteen varsin korkeat kriteerit. Hirvosen mukaan se johtuu siitä, että hänellä on ollut onni kohdata elämässään niin hienoja miehiä.

– En voisi ajatellakaan, että ottaisin kenet tahansa ja sitten osoittautuisi täyshulttioksi. Tässä iässä välittää niin paljon itsestään, että miettii hyvin tarkkaan, antautuako mihinkään suhteisiin. Tarjontaa on kyllä ollut, Hirvonen paljastaa.

Hän arvostaa myös omaa reviiriään ja kotiaan niin paljon, että uuden kumppanin pitäisi olla ajatusmaailmaltaan samanlainen. Uutta parisuhdetta hän ei kuitenkaan kaipaa.

– Mutta en tietenkään pistä hanttiin, jos tulisi oikea vastaan.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Suosikkiohjaaja Johanna Vuoksenmaa yllättää – löysi rinnalleen pitkätukkaisen muusikon: ”Paras mies”

Sara Siepin sisko paljasti tv:ssä sisarensa todellisen miesmaun – keksii myös oivan keinon hankkia missisiskolleen deittiseuraa: ”Olisihan se nyt hauskaa”