Somevaikuttaja Sara Sieppi keskustelee uusimmassa Iholla-sarjan jaksossa deittailusta yhdessä siskonsa Alisa Siepin kanssa. Sara kertoi ohjelmassa aiemmin eronneensa on-off-suhteestaan.

Alisa ehdottaa Saralle Tinderiin liittymistä ja sitä, että tämä voisi seuraavalla kerralla yöelämässä mennä juttelemaan rohkeasti jollekin kiinnostavalle tuntemattomalle miehelle. Sara kuitenkin tyrmää molemmat ideat.

– No mie meen sitten. Olen, että oletko sinkku, minulla olisi yksi sisko. Sitten kun hän näkisi sinut, niin olisihan se nyt helvetin hauska, Alisa pohtii ohjelmassa ja lisää tietävänsä tarkkaan millainen Saran miesmaku on.

– Sellainen huumorintajuinen, vähän kusipää.

Sisarusten pohdinta johtaa lopulta siihen, että he laativat leikkimielisen deitti-ilmoituksen Iholla-kameralle ja kohdistavat sen urheilullisille kolmekymppisille sinkkumiehille.

– Pitää olla iso vene ja hauska, niin se riittää, Alisa heittää.

Iholla-sarja on katsottavissa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Sara Sieppi rehellisempänä kuin koskaan aikaisemmin – tekee poikkeuksellisia paljastuksia tv:ssä: ”Laitan elämäni isosti remonttiin”

Eronnut Sara Sieppi paljastaa, millaisen miehen haluaa löytää rinnalleen – ”Ei saa olla artisti, juontaja, kiekkoilija eikä mielellään rikollista taustaa”