Vaatealan yrittäjä Susanna Penttilän, 47, Boutique Férrer -muotiliike täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Liikkeen historiaan mahtuu haastavan alun lisäksi vaikeita ajanjaksoja, mutta se on kuitenkin selvinnyt niin finanssikriisistä, ulkomaisten ketjujen rantautumisesta, kuin myös verkkokaupan tuomista haasteista. Kivijalkaliike Helsingin Korkeavuorenkadulla on ja pysyy.

Siro ja pienikokoinen Penttilä tunnetaan vuosien yrittäjyyden lisäksi myös Playboy-kuvistaan. Kaikki alkoi kuitenkin ennen Playboyta, kun hänet bongattiin Perfect 10 -lehden koekuvauksiin pariisilaisesta yökerhosta. Koekuvauksen myötä Penttilä olisi päässyt lehteen mutta kieltäytyi.

Hän halusi mieluummin Playboyn jenkkiversioon ja vuosituhannen vaihteessa kaunotarta kuvattiinkin lehteen ensimmäistä kertaa Pariisissa.

– Olin alasti Eiffel-tornin edessä ja Champs-Élyseellä, jossa tuli liikenneonnettomuus. Iltakuvausten valaistus ei riittänyt lehden tasoon. Minut toivotettiin tervetulleeksi Miamiin uusiin kuvauksiin koska tahansa, Penttilä muistelee.

Kolme vuotta myöhemmin, kolmenkympin kriisissä hän lopulta soitti ja sopi kuvaukset. Penttilän kuvia julkaistiin vuosina 2004-2006 kuudessa Playboyn Special Edition -numerossa. Hyvän palkkion lisäksi hän tienasi kuvillaan myös Suomessa.

– Tein vuoden aikana aika ison tilin nimmarikeikoilla, joilla poseerasin fanien kanssa ja myin signeerattuja lehtiä.

Yksityisasiansa Penttilä pitää silti edelleen itsellään, eikä avaa niitä julkisuudessa.

– Esimerkiksi sometilini, jossa on välillä vieläkin aika rohkeita kuvia, liittyvät pelkästään bisnekseeni. Yksityisasiat ovat minulle pyhä asia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Huh mikä vartalo! Susanna Penttilän muodokkaat kuvat sykähdyttävät: ”Suomen oma Kylie Minogue!”

Tässäkö vuoden seksikkäin pikkujouluasu? Susanna Penttilän, 47, näyttää, kuinka asua kuuluu kantaa