Temptation Island Suomen uusi kausi alkaa helmikuun puolivälissä ja yksi ohjelmaan osallistuvista pareista on viisi vuotta yhdessä olleet Anna ja Ville-Pekka. Pariskunta kertoili Iltalehdelle parisuhteestaan ja jakoi tuntemuksiaan myös ohjelmaan osallistumisesta.

Anna ja Ville-Pekka kertovat pitävänsä huolta parisuhteestaan muun muassa pienillä lahjoilla ja muistamisilla. He myös keskustelevat paljon ja huolehtivat yhteisen arjen toimivuudesta. Ville-Pekka opiskelee Itä-Suomen yliopistossa ja Anna miettii seuraavaa ura-askeltaan, lopetettuaan kosmetologiopinnot.

– Somea ja OnlyFansia olen duunaillut. OnlyFans on miellyttävä. Jaan siellä eroottista sisältöä, omia alastonkuviani. Kirjoittelen siellä myös paljon, eli olen myös henkisesti alasti, Anna paljastaa Iltalehdelle.

Ville-Pekalle kumppanin alastonkuvat eivät ole ongelma ja hän ihaileekin nimenomaan Annan itsevarmuutta.

– Mähän voin käydä ne (kuvat) itse sieltä kattomassa, Ville-Pekka sanoo.

– Paitsi et ilmaiseksi, Anna sanoo topakasti.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuva: Nelonen

Ohjelman kuvauksista on vierähtänyt jo hetki, mutta Ville-Pekka sanoo, ettei kadu mitään kuvauksissa tapahtunutta. Anna sen sijaan myöntää häpeävänsä menneitä juttuja helposti.

Itse kuvauksissa iltanuotiot jännittivät molempia ja Ville-Pekka kuvailee niiden olleen varsin mielenkiintoisia. Molemmat löysivät ohjelmasta myös uusia ystäviä.

– Kyllä ystävystyttiin. Siellä kun on, ihmiset kokee kyllä tosi läheisiksi, Ville-Pekka myöntää.

Levillä kuvatusta ohjelmasta jäi hulppeiden puitteiden lisäksi parille mieleen kun ohjelmaa juontava Sami Kuronen tuli herättämään molempia.

– Ihan helvetin kuumottavaa se on. Jos joku muu sanoo jotain muuta, niin valehtelee, Anna nauraa.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 17. helmikuuta klo 21.

Lue myös:

Uudet Temptation Island Suomi -parit julkistettiin – katso kuvat!

Uudet Temptation Island -sinkkunaiset julki – katso kuumat kuvat viettelijöistä!