Entisellä mäkihyppääjällä Toni Niemisellä, 45, on takanaan värikäs vuosi. Alkuvuoden erokohun ja pika-avoliiton jälkeen Nieminen muutti takaisin Etelä-Suomeen ja aloitti työt kiinteistönvälittäjänä.

– Tässä vuodessa on riittänyt vivahteita. Kun käy hetken synkkyydessä, sitä palaa entistä vahvempana takaisin, mies kommentoi Iltalehdelle värikästä vuottaan.

Nieminen paljasti Iltalehdelle löytäneensä elämäänsä myös uuden rakkauden pääkaupunkiseudulta. Kyseessä on vielä melko tuore suhde, mutta Niemisen mukaan se on hyvällä tolalla.

– Kaikki on hyvin, hän sanoo uuteen suhteeseensa viitaten.

Kulunut vuosi kohuineen on tarjonnut ex-mäkikotkalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kasvuun.

– Olen käynyt asioita läpi itseni kanssa ja miettinyt, miksi asioita on tapahtunut. Haluaisin päästä nauttimaan elämästä. Taloudellisia ja työhön liittyviäkin tavoitteita on, mutta eniten toivoisin, että voin nauttia tasapainoisesta elämästä lasteni kanssa, Nieminen sanoo Iltalehdelle.

Niemisellä on kaksi lasta ex-vaimonsa Heidi Niemisen kanssa, ja kaksi lasta ensimmäisestä liitostaan Veera Niemisen kanssa.

Metropoli uutisoi viime viikolla Niemisen tulleen isäksi viidettä kertaa, mutta miehellä ei omien sanojensa mukaan ollut mitään kommentoitavaa asiaan liittyen. Lapsen äiti on oululainen Ansku, jonka kanssa entinen mäkikotka asui avoliitossa jonkin aikaa alkuvuodesta. Suhde päättyi kuitenkin jo keväällä.

Lue myös:

Seiska: Toni Niemisen viides lapsi syntyi – ”Mulla ei ole aiheesta mitään tietoa”

Toni Nieminen julkaisi kuvan ex-vaimon Heidin ja lasten kanssa – ”Koko jengi koossa”

MTV: Sinkkuna viihtyvä Toni Nieminen muutti Helsinkiin – palasi vanhaan työhönsä