Big Brother -ohjelmassa vuonna 2019 rakastuneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen ilmoittivat viime lokakuussa eroavansa. Anu kirjoitti tuolloin omalla Instagram-tilillään, että kaksikko tulisi jatkamaan suhdettaan ystävinä.

Helmikuussa Iltalehti uutisoi Anun ja Helmerin palanneen yllättäen yhteen ja nyt pariskunta paljastaa muuttavansa avosuhteeseen saman katon alle.

Pari kertoo Iltalehdelle antamassaan haastattelussa Helmerin pakkailevan parhaillaan tavaroitaan Helsingissä, josta hän muuttaa pian Anun luokse Hyvinkäälle.

– Onhan tämä iso muutos, kun muutan uuteen kaupunkiin, työmatkani pitenevät ja pyöritämme pian saman katon alla yhteistä perhearkea. Tässä on isoja juttuja, ja kyllähän se totta kai jännittää, Helmeri toteaa Iltalehdelle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Viime syksynä Anu ja Helmeri ajattelivat, että olisi kummankin kannalta järkevää kokeilla elää hetken aikaa erillään.

Ei mennyt kuitenkaan kauaa, kun molemmat jo huomasivat ikävöivänsä toisiaan.

– Kun olimme hetken aikaa erossa, niin se avasi hyvin sitä, mitä elämästä puuttuisi, jos me olisimme erillämme. Molemmat alkoivat silloin pohtimaan sitä, että olivatko ne ongelmamme sitten kuitenkaan niin isoja, kuin olimme kokeneet, Anu kuvailee.

Lopulta pari tuli siihen tulokseen, että asioita voisi korjata ja työstää hyvin myös yhdessä.

– Jälkikäteen ajateltuna me tarvitsimme sellaisen iskun, että me tulimme järkiimme ja tajusimme, että mihinpäin me haluamme lähteä. Se oli tietyllä tavalla tosi kasvattava juttu, Anu kiteyttää.

Lue myös:

BB-pariskunta Anu ja Helmeri erosivat – julkaisivat tunteikkaan eropäivityksen: ”En vaihtaisi päivääkään pois, vaikka tuntuu pahalta”

IL: BB-pariskunta Helmeri ja Anu haaveilevat lapsesta ja yhteisestä kodista

Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”