Seiska uutisoi hiljattain hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden eronneen Ruotsissa asuvasta miljonäärirakkaastaan. Martina ei ole jäänyt surkuttelemaan suhteen päättymisestä, sillä hän viihtyy sosiaalisen median mukaan ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen seurassa.

Martina ja Hannu ovat nauttineet torstaina yhteisestä illasta Helsingin Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitseva St. George -ökyhotellissa. Kummatkin ovat julkaisseet kuvia hotellihuoneen pöydälle katetusta illallisesta. Kuvien perusteella he ovat nauttineet illasta kahdestaan. Ruuat he ovat tilanneet thaimaalaista ruokaa valmistavasta Boon Nam -ravintolasta.

– Huikea aloitus pääsiäiselle ja fuudit mintissä, Hannu kirjoitti kuvan yhteyteen.

– Yleensä pääsiäiseksi on riennetty tunturiin ja nimenomaan karkuun etelää. Tätä näkyä kun katsoo, niin herää kysymys miksi? Viini maistuu järjettömän hyvälle, mieli on enemmän kun tyytyväinen ja tää on itseasiassa loistava tapa nauttia @boonnamrestaurant rasting menu. Päteekö tässä ( kin ) sanonta että pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle? Martina kirjoitti sosiaaliseen mediaan.

Martina lisäsi päivityksen yhteyteen myös hastagin rakkautta.

Martina julkaisi kuvan ilallispöydästä.
Myös Hannu Pikkarainen julkaisi kuvan samasta illallispöydästä.

37-vuotias Hannu Pikkarainen pelasi urallaan SM-liigassa yhteensä 324 runkosarjaottelua. Hän teki myös pitkän uran ulkomailla pelaten Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa, KHL:ssä ja Saksassa.

Kolme eroa vuoden sisällä

Seiskan lähteiden mukaan Martinan rakas, herra B:ksi kutsuttu 42-vuotias irakilaislähtöinen miljonääri on palannut yllättäen yhteen exänsä kanssa

Martinalle ero on jo kolmas vuoden sisään. Viime vuoden keväällä hän erosi riitaisasti liikemies Stefan Thermanista. Tämän jälkeen kaunotar nähtiin komean palomiehen seurassa, mutta suhde päättyi jo kesän aikana.

Herra B:n Martina tapasi viime syksynä Ibizalla ja amorina toimi Nanna Karalahti. Martina on tavannut rakastaan useasti muun muassa yhteisillä lemmenlomilla Dubaissa ja ehti esitellä hänet myös lähipiirilleen.

– Miehelle taisi tulla yllätyksenä millainen kohujulkkis Martina tosiasiassa onkaan. Herra B jätti Martinan kuin nallin kalliolle. Suhde sai tylyn lopun, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös:

Seiska: Jälleen sokkieron kokenut Martina Aitolehti ajautui rajuun rahariitaan Nanna Karalahden kanssa!

Sofia Belórf paljastaa viettäneensä takavuosina aikaa F1-legenda Michael Schumacherin kanssa: ”Hänellä oli herrasmieselkeet”

Tässä on ensimmäinen Sofia Belórfista otettu alusvaatekuva – Belórf avaa taustoja: ”Tuossa hetkessä se tuntui kauhealta”