19-vuotiaan Helmi Loukasmäen ja laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen välinen ystävyyssuhde on noussut viimeisen puolen vuoden ajan tiuhaan tahtiin lehtiotsikoihin.

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva Loukasmäki työskenteli Dannyn kesäapulaisena tämän Rauman Rokinnokan huvilalla ja kesän jälkeen yhteydenpito kaksikon välillä on jatkunut aktiivisesti. Nainen on muun muassa toiminut Dannyn avustajana miehen Kirkkonummen kodissa.

Nyt Loukasmäki paljastaa Ilmajoki-lehden haastattelussa uusia yksityiskohtia hänen ja Dannyn suhteesta, jonka Loukasmäki määrittelee kahden samanhenkisen ihmisen väliseksi ystävyyssuhteeksi.

Loukasmäki kertoo haastattelussa avoimesti, että ei haluaisi tuoda perhettään julkisuuteen, mutta vakuuttaa heidän olleen suurena tukena viimeaikaisen julkisuusrumban keskellä.

– He ovat myös tavanneet Dannyn ja tuntevat sillä tavalla, Loukasmäki toteaa Ilmajoki-lehden haastattelussa.

Kaikki Loukasmäen lähipiirissä eivät kuitenkaan ole suhtautuneet hänen ystävyyteensä Dannyn kanssa yhtä positiivisesti.

– Joiltakin lähimmiltäkin ystäviltä on tullut tosi törkeitä kannanottoja. En ole saanut edes mahdollisuutta kertoa tilanteesta, vaan jotkut ovat vain olettaneet asioita, ehkä lehtien perusteella, Loukasmäki kommentoi.

– Mielestäni se on aika ihmeellistä käytöstä, koska minä olen kyllä pysynyt ihan omana itsenäni julkisuudesta huolimatta, hän summaa.

Lähde: Ilmajoki-lehti

Lue myös:

Seiska: Helmi Loukasmäki pääsi Dannyn kanssa studioon – ”Olen aina tykännyt vähän varttuneemmasta menosta”

Oho! Helmi Loukasmäki vaihtoi rajusti tyyliä – poseeraa nyt mustissa lateksihousuissa

Helmi Loukasmäki, 19, julkaisi kauniin yhteiskuvan Dannyn kanssa!