Children of Bodom -yhtyeen kitaristina tunnettu maailmanluokan muusikkotähti Alexi Laiho menehtyi jolukuun lopussa vain 41-vuotiaana.

Ilta-Sanomat selvitti viime viikolla, ettei Alexi Laiho ollut virallisesti naimisissa australialaisen puolisonsa, Kelli Wright-Laihon, kanssa. Laiho ei Ilta-Sanomien tietojen mukaan nimittäin koskaan eronnut ensimmäisestä vaimostaan, yhdysvaltalaisesta Kimberly Gossista.

Asiasta nousi välittömästi suuri kohu ja nyt monet yhtyeen fanit ovat kääntyneet rajusti Gossia vastaan. Goss kertoo Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa saaneensa ihmisiltä jopa tappouhkauksia.

– Tämä on painajaismaista, Goss toteaa Ilta-Sanomille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Goss on näyttänyt osan vastaanottamistaan viesteistään Ilta-Sanomille, ja niiden sisällön kuvaillaan artikkelissa olevan erittäin häiritsevää.

– Pahimmat viestit olen tuhonnut. Sain paniikkikohtauksen, kun niitä alkoi tulla enkä voinut pitää puhelimessani yksityiskohtaisia kuvauksia siitä, miten minut halutaan murhata, Goss kommentoi.

Osa sosiaalisessa mediassa kirjoittelevista henkilöistä väittää Gossin pyrkivän hyötymään Laihon perinnöstä. Laihon ystävänä esiintyvän Matt Fawcettin mukaan Goss ei todellisuudessa ole ollut Laihon kanssa viime aikoina niin läheisissä väleissä kuin sanoo olleensa.

Tähän Gossilla on suora vastaus.

– Puhuin hänen (Laihon) kanssaan vielä hänen viimeisenä elinpäivänään. Lähetimme toisillemme ainakin kymmenen viestiä sen päivän aikana, nainen sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Laihon lähipiiri on vahvistanut Ilta-Sanomille kaksikon viestitelleen säännöllisesti vielä joulukuussa.

Ilta-Sanomien haastattelussa Goss pohtii avoimesti sitä, miksi Laiho ei koskaan saanut aikaiseksi päättää kaksikon suhdetta virallisesti.

Avioeroa voi kuitenkin hakea Suomen lain mukaan myös yksin. Alexi Laiho tai Kimberly Goss eivät siis kumpikaan olisi tarvinneet toistensa hyväksyntää avioerohakemuksen tekemiseen.

Lue myös:

IS: Alexi Laiho ei koskaan eronnut ensimmäisestä vaimostaan – avioliitto Kelli Wrightin kanssa ei ollut virallinen

Alexi Laihon Kelli-vaimo kirjoittaa koskettavasti surustaan: ”Olemme ymmärrettävästi täysin rikki”

Huippukitaristi Alexi Laihon elämää varjostivat terveysongelmat, alkoholi ja vaaralliset tilanteet