IS: Anne Kukkohovi nauttii sinkkuelämästä – varatuilta tuttavamiehiltä tullut suoria

Kukkohovi erosi pitkästä liitosta viime vuonna.

Anne Kukkohovi, 49, vieraili Jonna Joutsenen Rakkauden nallekarkit -podcastissa ja kertoili avoimesti sinkkuarjestaan. Kukkohovin 17 vuoden liitto päättyi viime vuonna ja nainen kertoo nauttivansa nyt sinkkuelämästä. Hän kertoo tapailevansa miehiä pitääkseen hauskaa, eikä kaipaa vakavaa suhdetta.

– On ollut kivaa olla sinkku. Pitäisi aika paljon tapahtua, että lähtisin nyt parisuhteeseen, Kukkohovi toteaa.

Suoria ehdotuksia

Viime vuonna Kukkohovin ex-puoliso Joni, paljasti Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, että jotkut pariskunnan ystäväperheiden miehistä olisivat valmiit jättämään entisen elämänsä jos Kukkohovi vapautuisi sinkkumarkkinoille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Joku on voinut kysyä kysymyksen, että tää on ensimmäinen viimeinen kerta kun kysyn ja jos sanon ei, se on ihan okei. On kysytty onko meillä mahdollisuuksia. Ei niitä niin paljoa ole ollut, Kukkohovi myöntää Podcastissa.

Hän toteaa arvostavansa ihmisiä jotka ovat parisuhteessa, eikä lähtisi varattujen matkaan.

Kukkohovilla on ex-puolisonsa kanssa teini-ikäinen poika ja siksi hänellä on sinkkuelämälleen tiettyjä sääntöjä. Yksi on, etteivät miehet saa jäädä yöksi hänen kotiinsa.

– Halua pitää kodin puhtoisena näistä omista kuvioista. Ehkä siinä mielessä minulla on kaksoiselämä tyyppinen tilanne, että kotona eletään eri elämää ja sitten muualla toisenlaista, hän nauraa.

Vipinää rakkausrintamalla

Kukkohovin mukaan rakkausrintamalla on riittänyt mukavasti vipinää. Aloitteet tulevat yleensä miehiltä.

– Mä en koskaan ota yhteyttä. En ole eläissäni ollut se, joka tekee aloitteen. Voin jatkaa kyllä, mutta ensimmäinen kontakti tulee aina toiselta puolelta. Olen niin kokematon ja ollut aina suhteessa.

– On todella hauska tavata ihmisiä. Mulla ei ole mitään odotuksia heiltä. Olen tykännyt tapailla ihmisiä ulkomailla ja se johtuu siitä, että musta ei ole mitään ennakkokäsitystä ja kelpaan sellaisen kuin olen, Kukkohovi lisää.

Kukkohovi työskenteli mallina 1990–1998 sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on juontanut muun muassa Koko Suomi Leipoo -ohjelmaa ja tuomaroinut Suomen huippumalli haussa -ohjelmassa. Hänellä on myös kosmetiikkayritys yhdessä ex-puolison kanssa.

Viime syksynä Kukkohovi julkaisi Päin punaista -nimisen omaelämäkerran.

Lähde: Iltasanomat