Näyttelijäpariskunta IIna Kuustonen ja Sebastian Rejman ovat eronneet. Iina vahvistaa suhteen päättymisen Ilta-Sanomille.

– Vahvistan tietonne siitä, että olemme eronneet. En kuitenkaan halua kommentoida asiaa sen enempää. En myöskään tulevaisuudessa, Iina Kuustonen kommentoi lehdelle.

Iinalla ja Sebastianilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2016 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär. Pariskunta oli kihloissa, mutta naimisiin he eivät ennättäneet.

Sebastian avautui Metropolille pariskunnan arjesta vielä huhtikuussa. Hän myönsi, että kahden näyttelijän arki on jatkuvaa aikatauluttamisesta.

– Totta kai kahden näyttelijän arjessa on omat haasteensa, koska työaikataulut ovat mitä sattuu. Tähän asti arki on sujunut välillä enemmän sovussa ja välillä taas vähemmän. Kaikesta on selvitty ja kaikki on vielä hengissä, Sebastian kertoi.

– Kyse on siitä, että osaamme aikatauluttaa arkemme. Onneksi on päiväkoteja, lastenhoitajia ja isovanhempia. Lapset ovat aloittaneet päiväkodissa käymisen, Sebastian jatkoi.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Iina Kuustonen paljastaa, mitä Syke-rooli on häneltä vaatinut – avautuu yllättävästä yksityiskohdasta!

Iina Kuustonen avautuu haasteistaan Punttikomedia-elokuvan näyttelijän kanssa – ”Hän saa pudotettua minut yhdellä katseella”