Ihanan pirtsakka laulaja Krista Siegfrids, 35, palaa jälleen tv-ruutuun kun Talent Suomi -ohjelma alkaa helmikuussa. Siegfrids lensi äskettäin miehensä Rutgerin ja 7 viikon ikäisen Lizzie-tyttärensä kanssa Suomeen.

– Tämä on ollut todella ihanaa. Lizzy on sunshine of my life. Minusta on myös ihana katsoa Rutgeria ja vauvaa, koska he ovat ihan best friends. Rutger on niin lempeä ja ihana vauvan kanssa, Krista kertoo Iltasanomille.

Perheen tytär syntyi 16. marraskuuta Amsterdamissa. Krista kertoo, että koronatilanteesta huolimatta myös isä pääsi mukaan synnytykseen, joka sujui hyvin, vaikkei synnyttäminen ollutkaan mitään maailman hauskinta puuhaa.

– Onneksi olen sellainen, että ajattelen aina positiivisesti, että tämä tulee menemään hyvin. Henkilökunta piti meistä todella hyvää huolta ja minulla oli sellainen olo, että olen turvallisissa käsissä.

Krista kertoo, että matkustaminen vauvan kanssa on ollut hämmästyttävän helppoa.

– Olemme ihan nauraneet, että miten onnekkaita olemme, kun olemme saaneet niin kiltin lapsen. Hän nukkuu ja syö hyvin, ja tykkää matkustaa.

Jopa läheiset ovat ihmetelleet Lizzien rauhallisuutta.

– Frendit vähän kiusoittelivat minua, että miten olet saanut noin rauhallisen lapsen, eihän se voi olla sun, Krista nauraa.

Hän iloitsee myös, että on jälleen mukana Talent tuomaristossa.

– Tuntuu ihanalta olla mukana! Meillä on niin hyvä meininki tuomariston kanssa.

Siegfrids odottaa myös tulevia euroviisuja, jotka järjestetään Hollannissa. Hän toivoo, ettei korona sotke suunnitelmia niiden suhteen.

– Mutta jos kaikki menee hyvin, minulla on euroviisujen osalta töitä Rotterdamissa. En voi paljastaa siitä vielä enempää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Krista Siegfrids muistelee Masked Singer -kauden kohokohtaansa: ”Lizzy potki mahassani kuin hullu”

Krista Siegfrids julkaisi suloisen videon Lizzy-vauvastaan – ”Vauvakuplassa kaikki hyvin”