Tosi-tv-tähti Marianne Kallio, 27, on yksi Ylen Sinkut paljaana -ohjelman osallistujista ja on kertonut ohjelmassa avoimesti kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta. Kallio on kertonut joutuneensa kahdesti raiskatuksi. Hän ei kuitenkaan koskaan tehnyt raiskauksista rikosilmoituksia, sillä koki niistä häpeää, syyllisyyttä ja pelkoa.

Ensimmäinen raiskaus tapahtui Kallion ollessa parisuhteessa teini-ikäisenä. Suhde oli dominoiva ja kumppani määräsi Kallion tekemisiä.

– Pikku hiljaa hämärtyi raja sen suhteen, mikä on oikein ja mikä väärin. Hän painosti minut harrastamaan seksiä ilman suostumustani, Kallio kertoo Ilta-Sanomille.

– En tehnyt silloin rikosilmoitusta, koska en ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut. Myöhemmin asia alkoi vaivaamaan minua ja aloin puhumaan siitä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toinen raiskauksista tapahtui Kallion työmatkalla. Hänet oli majoitettu samaan hotellihuoneeseen vaikutusvaltaisen mieshenkilön kanssa, joka kuvasi raiskauksen myös videolle.

– Pariin viikkoon en uskaltanut tehdä mitään, ja olin henkisesti todella pohjalla, Kallio sanoo ja kertoo, ettei uskaltanut tehdä rikosilmoitusta. Mies oli myös vakuuttanut, ettei kukaan tulisi uskomaan Kalliota.

– Tällä ihmisellä on hyvin paljon vaikutusvaltaa ja minua uhkailtiin. Koin hyvin vaikeaksi lähteä taistelemaan tällaista ihmistä vastaan, jolla on valtaa ja rahaa.

Lähipiirikään ei uskonut Kalliota vaan häntä jopa syyllistettiin tapahtuneesta. Vaikka Kallio kokee, että seksuaalisesta väkivallasta avoimesti puhuminen on tärkeää, se on silti hänelle itselleen yhä vaikeaa.

– Minulle tulee suorastaan oksettava olo, kun puhun tapahtuneesta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Seiska: Marianne Kallio avautuu jättipovensa haitoista – ”Pakko pitää samalla tisseistä kiinni”

IL: Marianne Kallio tienasi lyhyessä ajassa hurjan summan rohkeilla OnlyFans-kuvillaan!