Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti puhuu Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa avoimesti ajatuksistaan liittyen maaliskuussa Discovery+-palvelussa alkavaan Revenge Body with Martina Aitolehti -ohjelmaan. Uutusohjelma on suomalaisversio megajulkkis Khloé Kardashianin Revenge Body with Khloé Kardashian -menestysformaatista.

Kun ohjelma viime keväänä lanseerattiin, nousi siitä valtava kohu sosiaalisessa mediassa. Monet suomalaiset kritisoivat erityisesti sarjan nimeä, jolla viitataan painonpudotuksen olevan ”kostamista” entiselle kumppanille.

Kohun aikaan Aitolehti pysyi asiasta vaiti, ja nyt hän paljastaakin, ettei juurikaan seurannut ohjelmasta käytyä keskustelua.

Aitolehteä kismittää, etteivät ihmiset suostu näkemään ohjelman hyviä puolia. Hän sanoo ettei itse miettinyt hetkeäkään, että ohjelma olisi virhe.

– Harmittaa enemmän se, että jotkut ihmiset eivät halua uskoa, että haluamme tehdä pyyteettömästi hyvää osallistujille, Aitolehti toteaa Ilta-Sanomille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti painottaa, että formaattia on muokattu amerikkalaisesta versiosta enemmän suomalaiseen tyyliin sopivaksi. Tällä hetkellä hän kokee, ohjelma vastaan täysin hänen arvojaan.

– Sanoin heti, että emme voi tehdä Suomessa tätä samalla tavalla, koska se ei toimisi täällä, Aitolehti alleviivaa.

– Muokkasimme ohjelmaa myös minun arvoihini sopivammaksi. Ohjelmassa nähdään 16 erilaista koskettavaa tarinaa, hän jatkaa.

Osallistujat löysivät Aitolehden mukaan ohjelman kautta “elämäniloa, toivoa ja liikunnan iloa”. Hän on tyytyväinen lopputulokseen.

Samassa haastattelussa Aitolehti kertoo, ettei ole koskaan suuremmin kamppaillut oman itsetuntonsa kanssa. Nykyään hän on kuitenkin armollisempi itseään kohtaan kuin aikaisemmin.

– Saatoin nuorempana kipuilla joidenkin asioiden kanssa, mutta minulla on toisaalta aina ollut aika selkeä kuva itsestäni ja siitä, kuka olen. Olen myös koko ajan ollut valmis työstämään itseäni, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Martina Aitolehden ohjelma aiheutti massiivisen kohun – ottaa nyt myllytykseen kantaa sarjan trailerilla: ”Tiesin totuuden”

Martina Aitolehden jättämä Hannu Pikkarainen löysi lohduttajan: ”Vastasin myöntävästi ja sovittiin treffit tälle viikolle”