IS: Renny Harlin ohjaa uuden komisario Palmu -elokuvan: ”Hän tekee elokuvan tyylillä”

Ohjaaja Renny Harlin paljastaa yllättäen ohjaavansa uuden komisario Palmu -elokuvan, jonka on määrä ilmestyä vuonna 2023. Mika Waltarin luomaan komisario Palmu -hahmoon perustuva elokuva on tällä hetkellä taustoitus- ja käsikirjoitusvaiheessa ja Waltarin lapsenlapsi Joel Elstelä on mukana sen käsikirjoittamisessa.

– Onnistuimme Markus Selinin, Jukka Helteen ja Solar Filmsin kanssa rakentamaan yhteyden Mika Waltarin perikunnan kanssa. Työstämme nyt yhdessä Waltarin alkuperäistekstiin perustuvaa, ennen julkaisematonta käsikirjoitusta, Harlin kertoo Iltasanomille.

Harlinin mukaan uusi elokuva on suomalaiseksi tuotannoksi ison budjetin elokuva. Ohjaajan tavoite on herättää vanha Helsinki eloon ennennäkemättömällä tavalla.

– Tulemme käyttämään nykyaikaista, Hollywoodista tuttua digitaalitekniikkaa muun muassa siinä, että voidaan kuvata oikeaa tämän päivän Helsinkiä, ja sieltä sitten maalata pois tiettyjä moderneja rakennuksia ja laittaa tilalle jotain vanhaa.

Komisario Palmun näyttelijävalintaa ei ole vielä tehty, mutta jotain Harlin suostuu jo paljastamaan.

– Katselemme Suomen näyttelijöiden kermaa tätä roolia varten.

Käsikirjoitukseen osallistuva Waltarin tyttärenpoika Joel Elstelä kertoo, että perikunnalta on vuosien varrella kyselty säännöllisesti mahdollisuutta Palmu-tarinoiden uudelleenfilmatisoinnille.

Kun Harlin yhteistyökumppaneineen otti yhteyttä, oli perikunnalle selvää, että elokuva toteutuu.

– Meille oli vahva asia, että Suomen kansainvälisesti tunnetuin ohjaaja tekee sen elokuvan. Uskomme, että hän tekee elokuvan tyylillä, Elstelä toteaa.

Renny Harlin ohjasi myös Luokkakokous 3- elokuvan, jonka ensi-ilta on kuluvana vuonna. Elokuva oli Harlinin ensimmäinen elokuvatuotanto Suomessa 34 vuoteen.

Lue myös:

Katso kuvat! Renny Harlin yllätti nuoren rakkaansa yltiöromanttisesti: ”Minun kaunis enkelini”

IS: Renny Harlinin poika Luukas hurahti elokuva-alaan – suuntaa pian Bulgariaan apuohjaajan roolissa


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.