Laulaja Pete Parkkonen osallistui MTV3-kanavan Sukuni salat -ohjelmaan ja lähti rohkeasti selvittämään juuriaan. Parkkonen ei tiennyt, kuka hänen isoisänsä oli, eikä hänen Kari-isäkään ollut koskaan kuullut isästään.

Marja Hintikan juontamassa ohjelmassa paljastui, että isoisä oli muusikko Pierre Rassin, joka oli kotoisin Karibialla sijaitsevalta Martiniquen saarelta. Isoisä oli kuollut vuonna 2006, joten häntä ei enää voinut tavata.

Isoisä ei kuitenkaan ollut ainoa sukulainen, jonka Parkkonen ohjelman kautta löysi. Parkkosen yllätykseksi tuotanto sai selville, että hänellä on myös täti Ranskassa. Myöhemmin selvisi, että tädillä on lapsia, jotka ovat niin ikään Parkkosen serkkuja. Serkut asuvat Martiniquella ja Ranskassa.

Parkkosen Sukuni salat -jakso esitettiin MTV3-kanavalla tämän viikon maanantaina. Laulaja katseli ohjelmaa tahollaan ja julkaisi sen tiimoilta tarinasisältöä Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ilta-Sanomien mukaan Parkkonen kertoi odottavansa, että koronatilanne ja matkustaminen helpottuvat, jotta hän pääsisi tapaamaan sukulaisiaan kasvotusten. Tähän saakka hän on pitänyt yhteyttä tätiinsä videopuheluiden välityksellä.

– Kyllä on ollut kova hinku lähteä katsomaan, ketä kaikkia sieltä löytyy.

Parkkonen paljasti myös, että hänen tätinsä oli aluksi todella yllättynyt, kun suomalaiset sukulaiset ottivat yhteyttä.

– Hän ei uskonut aluksi, että hänen veljensä soittaa ja laittaa sähköpostia Suomesta, Parkkonen sanoo.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

– Tää ei tunnu vieläkään täysin todelliselta. Isän kanssa tässä soiteltu ja puhuttu siitä kun tää alka vasta nyt realisoitumaan ja et mitä kaikkee tää tarkottaa, Parkkonen kirjoitti maanantaina Instagramissa Sukuni salat -ohjelmaan viitaten.

Lue myös:

HS: Pete Parkkosen isoäidin varjeltu salaisuus paljastui – tummat piirteet periytyivät martiniquelaiselta muusikkoisoisältä

Pete Parkkonen on nyt blondi ja lähes siili – katso hurja muodonmuutos!