Juontaja ja toimittaja Sanna Kiiski muistelee uudessa Tinder-päiväkirja 2 -kirjassaan (Docendo) uransa alkuaikoja. Hänen uransa alkoi vuosituhannen vaihteessa suositulla Kiss FM -radiokanavalla.

Kiisken mukaan media-alalla vallitsi tuolloin täysin erilainen työilmapiiri kuin nykyään.

– Seksiä harrastettiin suorassa lähetyksessä, työpaikalla oli kalja-automaatti eikä kukaan oikein maindannut edes siitä, että yksi juontaja roudasi liukuhihnalla pikkutyttöfanejaan lähetystään seuraamaan, Kiiski kuvailee Kiss FM -aikoja kirjassaan.

Kiss FM -kanavalta ponnahtivat julkisuuteen aikoinaan myös Tuomas Enbuske, Henkka Hyppönen ja Jenni Pääskysaari. Kanava kuopattiin lopulta suuren kohun saattelemana, kun radion aamutiimin juontaja Timo ”Timpe” Salonen sai ehdottoman vankeusrangaistuksen lapsiin kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja haureudesta.

Seksiä suorassa radiolähetyksessä harrastettiin vuonna 2000, kun salanimillä Heidi ja Kaide esittäytynyt pariskunta ilmaisi halunsa tällaiseen. Heille hankittiin vielä kolmas kumppani, ja kolmikon akti kuultiin suorana Kiss FM:n taajuuksilla.

Ilta-Sanomille Kiiski toteaa, että kirjassa kuultu kuvaus tuon ajan media-alan työilmapiiristä on kaunisteltu. Hän kertoo kuitenkin myös muistelevansa aikaa osittain lämmöllä.

– Osaa siitä ajasta muistelen lämmöllä, mutta myös siten, että luojan kiitos ajat ovat muuttuneet, Kiiski sanoo IS:lle.

Kiiski juontaa tällä hetkellä suosittua Tinder-päiväkirja-podcastia Tinder-Inkan ja Emirhan Ansarin kanssa. Hän kävi hiljattain laihdutusleikkauksessa Tallinnassa ja osallistui viime vuonna myös MTV3:n suosittuun Olet mitä syöt -ohjelmaan. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelman juontajana.

Sanna Kiisken Tinder-päiväkirja 2 (Docendo) julkaistiin perjantaina. Kirja on jatkoa Kiisken aiemmalle Tinder-päiväkirjalle (Docendo), joka julkaistiin viime vuonna.

Lue myös:

Seiska: Sanna Kiisken paino putosi 20 kiloa – avautuu laihdutusleikkauksestaan: ”Toiveeni ovat ylittyneet”

Seiska: Sanna Kiiski kävi laihdutusleikkauksessa Tallinnassa – ”Fiilis on aivan mahtava”

Seiska: Mielenterveysongelmien kanssa kamppaileva Sanna Kiiski ollut jo kaksi vuotta sairauslomalla – ”Pohdin itsemurhaa”