Diili-ohjelman voittajana suomalaisille tunnetuksi tullut yrittäjä ja somevaikuttaja Sointu Borg alkoi seurustelemaan kumppaninsa, rap-artisti Tomi Solosen kanssa viisi vuotta sitten kesällä. Borg kertoo suhteestaan hyvin rehellisesti tuoreessa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Ennen Solosen kanssa seurustelua Borg koki kärsivänsä seksikkäästä imagostaan. Hän sai monta kertaa huomata, että useat miehet olivat kiinnostuneita vain pinnallisista asioista.

– Minulla oli vähän sama ongelma kuin monilla nuorilla naisilla, jotka laittavat nettiin vähänkään seksikkäämpiä kuvia. Se vetää puoleensa tietynlaisia lähestymisiä, Borg avaa Ilta-Sanomille.

Borgin aiemmat miesystävät olivat nostaneet Borgissa esiin hänen huonoja puoliaan. Hän ei kokenut tulevansa hyväksytyksi omana itsenään.

– Moni tuntui ihastuvan rohkeaan ulosantiini ja seksikkääseen imagooni, mutta jos alettiin seurustella, en enää olisikaan saanut olla sellainen. Se mihin ihastuttiin, haluttiinkin kitkeä pois, Sointu muistelee.

Kun Solonen vuosia sitten otti Borgiin yhteyttä, ymmärsi Borg pian miehen olevan aidosti kiinnostunut siitä, mitä hänen päässään liikkuu. Tämä teki Borgin suuren vaikutuksen.

Solosen kanssa ei missään vaiheessa ollut minkäänlaista ”pelailua”, vaan Solonen teki välittömästi selväksi omat tunteensa Borgia kohtaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Suhde Soloseen on ollut elämää mullistava asia Borgille, joka aikaisemmin ahdistui helposti parisuhteessa.

– Suhde Tomin kanssa on ollut elämässäni käänteentekevä. Tomi eheytti minut, ja hänen kanssaan olen oppinut rakastamaan myös itseäni, Borg kuvailee.

– Tomi on hellä ja muistaa sanoa päivittäin, että rakastaa. Hän on kunnioittava ja todella luotettava, hän kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Sointu Borg laukoo suoran mielipiteensä naisista, jotka elävät kumppaniensa siivillä – ”Lopulta päädyt hävikkiin”

Räppärin kanssa seurusteleva Sointu Borg teki yllättävän paljastuksen: ”Enää ei hässitä parkkipaikoilla”