The Voice of Finland -tuomarinakin tutun räppärin Lasse ”Redrama” Mellbergin ja Katri Mutikaisen kolme ja puoli vuotta kestänyt suhde on päättynyt eroon. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Redrama myöntää viime vuosien olleen haastavia hänen terveysongelmiensa takia. Vuonna 2017 hänellä diagnosoitiin vaikea masennus ja vuotta myöhemmin hän sai kuulla sairastuneensa borrelioosiin, joka oli edennyt edennyt keskushermostoon saakka. Nyt hän on saanut terveen paperit.

Redaraman mukaan hänen terveysongelmillaan tai parin 18 vuoden ikäerolla ei ollut osuutta eroon. Redrama painottaa, ettei pariskunan suhde lipsahtanut missään vaiheessa hoitosuhteen puolelle.

– Mä pidin sitä tosi tärkeänä, ettei Katri alkanut luopua omista jutuistaan sen takia, etten mä päässyt ylös sohvalta.

Redraman mukaan he halusivat elämältä eri asioita. Suhteen päättymisen jälkeen Redrama kertoo kokeneensa syyllisyyttä ja surua, vaikka on onnistunut säilyttämään hyvät välit Katriin.

– Ja syyllisyyttä siitä, että toinen antoi niin paljon. Vaikka Katri sanoi jo suhteen aikana, että älä vaan luule olevasi mulle jotain velkaa, Redrama kertoo lehdelle.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Redrama sairastui vakavasti – ei ole julkaissut musiikkia neljään vuoteen

Redrama julkaisi harvinaisen kuvan 18 vuotta nuoremmasta rakkaastaan: ”Olet kaikkein kaunein”