Fitnesstähtenä tunnettu Sofia Belórf paljastaa tuoreessa videoblogissaan tutustuneensa aikoinaan Formula 1 -tähti Michael Schumacheriin.

Belórf kertoo videollaan, että hän pääsi nuorena matkustelemaan paljon työnsä puolesta, kun hänet valittiin ensimmäisenä suomalaisena naisena edustamaan Monster Energy -energiajuomabrändiä erilaisissa tapahtumissa ja gaalatilaisuuksissa.

– Joka viikonloppu sain olla reissussa, niin kauan että minä aloin jo vihaamaan reissaamista, Belórf naurahtaa videollaan.

– Mutta kyllä minä sitä muutaman vuoden tein, ja se oli aika haastavaa ja päivät oli todella pitkiä. Asuimme yleensä jonkun toisen tytön kanssa hotellissa – hyvin hienoissa hotelleissa kylläkin – ja sitten yöt käytännössä vain nukuttiin siellä ja aamulla alettiin taas laittautumaan, Belórf kuvailee.

Yksi asia eräältä työkeikalta on kuitenkin jäänyt hyvin myönteisellä tavalla Belórfin mieleen, ja se liittyy Michael Schumacheriin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Belórf kertoo, että he tutustuivat Schumacherin kanssa eräiden formulakisojen VIP-aitiossa, kun Belórf huomasi istuneensa sattumalta formulatähden viereen katsomaan kilpailua.

– Sitten hän oli siinä meidän kanssamme sen jonku puoli tuntia, ja se oli sillon aika siistiä, Belórf hehkuttaa.

– Michael oli todella herrasmies meille tytöille. Tietysti hän oli varmaan urallaan tavannut satoja, tuhansiakin tyttöjä, niin olihan hänellä sellaiset herrasmieselkeet.

– Ei ollut yhtään mitään sellaista, että hän olisi ollut jotenkin ärsyttävä, ylimielinen tai överiflirtti. Että todella symppis ja todella herrasmiesfiilis jäi kyllä hänestä, Belórf iloitsee.

Legendaarinen Formula 1 -kuljettaja Michael Schumacher palkittiin viime vuoden loppupuolella erikoistunnustuksella Kansainvälisen autoliiton FIA:n gaalassa.

Schumacher sai joulukuussa 2013 lasketteluonnettomuuden seurauksena vakavan aivovamman, eikä hän ole tapaturman jälkeen esiintynyt julkisuudessa.

Katso Sofia Belórfin blogivideo kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Katso yhteiskuva! Sofia Belórf poseeraa Minttu Räikkösen kanssa: ”Meillä oli huikea kuvauspäivä ja karonkka”

Huijauksen kohteeksi joutunut Sofia Belórf raivon partaalla – ”Joku toope on kirjoittanut sen kirjan!”

IS: Sofia Belórfiin liittyvä huijaustapaus syvenee – kirjan takana Janne Tranbergin entinen liivitoveri!