Jani Toivolan tytär pisti isänsä koville vaatimuksellaan – some ihastui tarinaan: ”Nauratti ääneen tämä episodi!”

Entinen kansanedustaja ja kirjailija Jani Toivola, 43, ihastuttaa säännöllisesti seuraajiaan Instagramissa kertomalla arjestaan kouluikäisen tyttärensä kanssa, jota kutsuu lempinimellä Pantteri.

Uusimmassa tekstissään Toivola kertoo episodista, jossa tytär esitti toiveen hamsterin hankkimisesta. Tyttären sitkeys ja luova ajattelu asian ratkaisemiseksi pisti isän kuitenkin koville.

– Pantteri sano eilen et haluis hamsterin. Oli miettinyt et vois saada sen kun täyttää kahdeksan vuoden lopulla. Ja et on ajatellut kaiken valmiiks. Hoidon ja ruokkimisen ja varahoitajat jos tulee jotain. Et mun ei tarvii murehtia mistään. Hankkia se vaan, Toivola kirjoittaa.

Hän kertoi tyttärelleen laittavansa toiveen samojen ajatusten joukkkoon, joista löytyy myös toive koirasta ja matkasta ystävän luo Espanjaan. Tilanne ei kuitenkaan ollut ohi, sillä hetken kuluttua tyttärellä oli uusi ehdotus.

– Pantteri ehdotti et vois hoitaa yhden ystävän hamsteria sillä aikaa kun mä mietin. Et jos ne menee vaikka matkoille tai muuta. Mä sanoin et hyvä idea.

Episodi sai kuitenkin jatkoa vielä ennen nukkumaanmenoa, eikä tytär päästänyt isäänsä helpolla.

– Pantteri ehdotti et laittasin heti viestiä ystävän vanhemmille. Sanoin et laitan huomenna. Et nyt on jo myöhä. Pantteri sano et heti. Mä sanoin ei. Pantteri alko murista. Tuli riita. Pantteri sano et oon tyhmä ja et unohdan sen kuitenkin.

Tilanne ratkesi lopulta pienen neuvottelun jälkeen, kun Toivola lupasi tyttärelleen laittaa muistilapun viestin laittamisesta aamua varten.

– Nyt on aamu. Mä vielä mietin et miten muotoilisin pyynnön ystävän vanhemmille, Toivola tuskailee.

Moni seuraajista kirjoittaa samaistuvansa tilanteeseen ja Toivolan jakamia arkihetkiä tyttärensä kanssa kiitellään vuolaasti.

– Ihania päiviä teillä!

– Samaistun 100 prosenttisesti!

– Nauratti ääneen tämä episodi! Tsemppiä viestin muotoiluun.

– Ehkä tarjous hyväksytään, koska lapsi menisi hoitamaan sitä. Oudompaa olisi jos sä sanoisit: ”Saanko harjoitella vastuuta ja hamsterin hoitoa teidän hamsterilla?”

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toivola on kirjoittanut yhteensä kolme kirjaa, joista viimeisin, lastenkirja Poika ja hame (Otava) julkaistiin tammikuussa.

Lue myös:

Jani Toivola kirjoitti lastenkirjan rohkeudesta olla oma itsensä: ”Olin poika, joka ei istunut pojan muottiin”

Velkakohun keskelle joutunut Jani Toivola somessa: ”Häpeä omasta tilanteesta oli suuri”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.