Laulaja Ilkka ”Frederik” Sysimetsä väitti Facebookissa syöpäsairaan tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen kalastelevan julkisuutta antamalla haastatteluja sairastumisestaan ja voinnistaan.

Nyt Janita on vastannut Frederikin syytöksiin.

– Olethan itsekin kasvosi antanut julkisuudelle, ja varmasti tiedät tällöin olevasi vapaata riistaa! Koska olet nähnyt minun viimeksi antavan haastattelua valtamedialle? Tai saati muille medioille kuin 7päivää, jossa on tilannekatsaus toisinaan voinnistani, koska on myös hyvin suuri ihmisjoukko, joka rukoilee puolestani ja heillä on mielestäni oikeus tietää, missä vaiheessa mennään, jos en itse jaksa jakaa voinnistani tietoa, koska olen jo sen verran väsynyt, Janita kirjoittaa ja jatkaa:

– Olet täysin samaa kastia kuin nettikiusaajani.. Meillä ei todellakaan enää hedelmäpommit soi, kun kehtaat käyttäytyä noin alhaisesti, ilman että tiedät tuskastani mitään!

Janita kertoo kieltäytyneensä tänä vuonna lukemattomista haastattelupyynnöistä.

– Naamaani tuskin enää kauaa näkee valtamedioissa, joten antaisitko minun sairastaa tavallani loppuun asti?! Haluaisin toki laillasi taivuttaa tunteeni lauluihin, mutta ikävä kyllä minulla ei ole riittävästi tietotaitoa tällaiseen. Siksi minun taiteilijasieluni purkaamispaikka on lähinnä instagram tai facebook.

– Teit itsestäsi todella ala-arvoisen, eikä kritiikkiäsi voi edes ottaa henkilökohtaisesti.

Lue koko päivitys Instagram-kuvan alta.