Syke-sarjasta suuren yleisön tietoisuuteen noussut näyttelijä ja radiojuontaja Janne Saarinen kertoo suuresta surustaan omalla Instagram-tilillään.

Saarisen rakas isoäiti on menehtynyt, ja lauantaina 22. huhtikuuta tämä laskettiin haudan lepoon. Saarinen on julkaissut Instagramiin liudan kuvia ja videoita arvokkaan näköisestä siunaustilaisuudesta.

Kuvarullan ensimmäisessä otoksessa Saarinen poseeraa isoäitinsä kanssa iloisessa selfiessä, joka on napattu mummon vielä eläessä.

– Legenda, Saarinen aloittaa koskettavan muistokirjoituksensa.

– Kysyin mummulta päivää ennen kuolemaa vinkkejä pitkään elämään: 1. ristikot pitää pään virkeenä 2. syö kalaa vähintään 2x/vko 3. tärkeintä on rakkaus, hän jatkaa.

Saarinen sanoo luvanneensa isoäidilleen muistavansa tämän kullanarvoiset elämänohjeet.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hautajaispäivä oli Saarisen mukaan laadittu syvästi isoäitiä kunnioittaen.

– Vietettiin eilen Ailin näköinen päivä. Täydellinen sää. Itkua. Naurua. Muistelua. Ja niinkun tapana, illan päättävä karaoke, mies kuvailee.

– Terveiset sinne taivaaseen, hän toivottaa.

Saarisen herkkä päivitys on kerännyt runsaan määrän osanottoja näyttelijän ystäviltä ja faneilta. Muun muassa näyttelijät Antti Luusuaniemi ja Iina Kuustonen sekä mediapersoona Janni Hussi ovat kommentoineet Saarisen julkaisua sydänemojein.

Lue myös:

Syke-tähti Janne Saarinen poltti itsensä pahemman kerran auringossa – katso järkyttävä lopputulos!

Janne Saarinen julkaisi kuvan uudesta tyttöystävästään – sai kasapäin törkyviestejä: ”Ne menevät ihon alle”