Tunnettu suomalainen juontaja ja näyttelijä Janne Saarinen esitteli hiljattain uuden tyttöystävänsä Jennan omalla Instagram-tilillään. Saarinen julkaisi rakkaansa kanssa näyttävän yhteiskuvan, minkä lisäksi hän postasi Jennasta upeita mallikuvia.

Päivitys keräsi sosiaalisessa mediassa runsaasti ihailua ja ylistystä, mutta yllättäen myös jonkin verran soraääniä. Nyt Saarinen kertoo saamistaan törkyviesteistä Reetta Ylä-Raution, Pernilla Böckermanin ja Roosa Björkstamin juontamassa 02210-podcastissa.

Saarinen painottaa, ettei häntä tavallisesti kiinnosta, millaisia viestejä ihmiset hänelle laittavat.

– Mutta siinä kohtaa kun nämä asiat koskettavat minun lähipiiriäni, niin silloin ne menevät ihon alle, Saarinen toteaa podcastissa.

– Silloin se osuu ja uppoaa, hän lisää.

Saarisen vastaanottamat viestit sisälsivät muun muassa huorittelua ja muita ilkeyksiä. Mies ihmettelee, miten voi olla, että niinkin iloinen asia kuin rakkaus saa ihmisissä aikaan kielteisiä tuntemuksia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jotkut myös syyttivät Saarista kumppaninsa esineellistämisestä, kun tämä postasi Jennasta mallikuvia. Tämä tuntui Saarisesta erityisen pahalta.

– Olen todella ylpeä siitä, että hän on lähtenyt kokeilemaan siipiään sille alalle ja se oli mun rakkaudenosoitus sille, että ne kuvat ovat upeita ja ihan mielettömiä, juontaja perustelee.

– Jumaloin ihmistä, jonka kanssa olen tällä hetkellä yhdessä ja haluan tehdä hänelle mahdollisimman hyvän olon.

Näet kuvia Jennasta alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Janne Saarisen kuvankaunis rakas poseeraa rohkeissa kuvissa ilman yläosaa

Janne Saarinen esitteli rakkaansa: ”Olin varma, ettei Amorin nuolet osu muhun koskaan”