Tunnettu mediapersoona Janni Hussi jutteli hiljattain radiojuontajakollegojensa Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa siitä, kenet Jaajo valitsisi kartturikseen, jos ajaisi rallia.

Pian juontajakolmikko sai yllättävän puhelun studioon. Hussi kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään.

– Soittaja esittäytyy Sami Pajariksi. Viime vuoden rallin nuorten maailmanmestari lähti tiedustelemaan josko allekirjoittanut lähtisi kokeilemaan kartturin hommaa ihan oikeasti. No eihän siihen ollut kun yksi oikea vastaus. TAHDON, Hussi kuvailee viikko sitten Instagramiin julkaisemansa postauksen yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Päivityksensä oheen Hussi on lisännyt itsestään vuosia vanhan kuvan, jossa hän vaihtaa renkaita pieneen Peugeot-merkkiseen autoonsa.

– Ja nyt tuo kuvassa renkaita vaihtava varhaisaikuinen on matkalla kohti historicin EM-osakilpailua. Elokuussa siis pitäis jotakin ymmärtää nuotittamisesta ja erottaa oikea vasemmasta. Navigaattoria ei ilmeisesti ole soveliasta käyttää, hän toteaa epäuskoisena.

– En oo ihan varma, onko Sami Pajari nyt ihan varma. Mut onneks tässä on jokunen kuukaus ennen elokuuta. Nyt vaan kovaa reeniä (ja ajoa!) niin ehkä me löydetään Lahdessa Samin kanssa maaliin.

Tällä viikolla Hussi ilmoitti somessa ilouutisesta: rallitutkinto on nyt suoritettu.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nainen iloitsee asiasta hänen ja Pajarin yhteiskuvan yhteydessä.

– Kuvassa maailmanmestari ja ei minkään alan mestari. Meikä mansikka on istunut tänään koko päivän opiskelemassa rallia kukkuloilla ja sen tuloksena nappasin rallitutkinnon kouraan! Tentti läpi ygösel ja päälle vielä nuottikoulutus, Hussi hehkuttaa.

– Nyt on aivot muusia, mut ihan sama, ME PÄÄSTÄÄN SAMIN KAA NYT VIRALLISESTI VIIVALLE. Nyt reeniä niinku olis jo! hän summaa.

Lue myös:

Naimisiin menevä Joel Harkimo juhli polttareita ulkomailla: ”Oon ihan ällikällä päähän lyöty tästä kaikesta”

Radio Suomipopin lehtimainoksessa todella ikävä nimimoka – ”Itkettäisi, jos ei naurattaisi”