Radiojuontaja Janni Hussin kanssa naimisiin menevä poliitikko Joel Harkimo vietti viikonloppuna polttareitaan.

– Mut yllätettiin ihan puskista perjantaina Mamma Rosan edessä Töölössä, josta mentiin oluelle. Mulla ei ollut mitään hajua mitä tulee tapahtumaan, mun kännykkä ja lompakko otettiin pois. Sitten tuli taksi hakemaan, joka vei meidän lentokentälle ja lennettiin Manchesteriin. Koko reissu huipentui siihen että mentiin katsomaan Liverpool – Tottenham -matsia. Se oli mulle kun unelmien täyttymys! Päästä katsomaan poolin peliä maailman parhaiden äijien kanssa, Joel Harkimo kirjoittaa.

Joel on julkaissut kuvan polttariseurueesta. Hän ylistää ystäviään, jotka onnistuivat yllättämään hänet täysin.

– Parasta tässä reissussa ei kuutenkaan ollut matsi vaan nää jätkät. En pysty käsittää että kaikki nää tyypit siivos kalenterinsa, kustansi omansa ja mun reissun ja halus tehdä jotain näin siistiä mun kanssa. Mulle ois aivan täydellisesti riittänyt polttarit missä vaikka hengaillaan stadissa ja saadaan viettää aikaa yhdessä.

– Oon ihan ällikällä päähän lyöty tästä kaikesta. Oon sydämmeni pohjasta onnellinen ja kiitollinen siitä että mulla on tämmösiä tyyppejä mun elämässä! En tuu koskaan unohtaa tätä ja ihan super iso kiitos teille kaikille. Elämässä kaikista tärkeintä on perhe ja rakkat ystävät. Ja te ootte mulle ne kaikista rakkaimmat. 

Lue myös:

Janni Hussi aloitti vaativan projektin Joel-rakkaan kanssa – toivoo vinkkejä yllättävään asiaan!

Janni Hussilta ja Joel Harkimolta haikea päivitys: ”Yksi aikakausi tuli päätökseen!”