Mediapersoona ja juontaja Janni Hussi sekä hänen puolisonsa, tunnettu tv-kasvo ja poliitikko Joel Harkimo paljastivat syksyllä rakentavansa yhteistä omakotitaloa Sipooseen. Pariskunta rakennuttaa talonsa Joelin isän, Hjallis Harkimon naapuriin.

Nyt Janni on julkaissut talosta omalle Instagram-tililleen ensimmäisiä kuvia. Kuvat on napattu valmisteilla olevan rantasaunan sisältä.

Kuvien perusteella Jannin ja Joelin lemmenlukaali nousee uskomattoman upeiden maisemien äärelle. Rantasaunan ikkunoista avautuu kauniit näkymät suoraan merenrannalle.

– Työnjohtajan (kakkoskuvassa) mielestä rakennusprojekti etenee hyvässä aikataulussa, Hussi kirjoittaa julkaisunsa ohessa viitaten suloiseen Harri-koiraansa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hussi poseeraa kuvissa silminnähden onnellisena.

– Mun saunapyhättökin alkaa jo hahmottumaan. Nättii nähdä konkreettisesti miten kämppä valmistuu! Pääsispä jo muuttamaan!

Jannin postaus on saanut lämpimän vastaanoton, ja taustalla aukeava maisema on herättänyt runsaasti ihastelua sosiaalisessa mediassa.

– Ihanat noi ikkunat! DJ Amanda Harkimo kehuu sydänsilmäemojin kera.

– Upee maisema hei, eräs seuraaaja hämmästelee.

– Näyttää upealta uusi koti, toinen ylistää.

Lue myös:

IS: Janni Hussin elämä muuttui radikaalisti, kun hän löysi rakkauden – näin kihlattu Joel Harkimo vaikutti arkeen: ”Se oli hukkaan heitettyä aikaa”

Jaajo Linnonmaa jäi Aamulypsy-ohjelmasta isyysvapaalle – siivotun työpisteen yksityiskohta herättää huvitusta: ”Kaipaamaan jäävät ”aikuiset” lapsesi!”